USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Мітинг волинських лісівників під облрадою: власна позиція чи «з-під палки»

8 Лютого 2017 13:31
Близько чотирьох сотень лісівників із усіх лісгоспів приїхали під стіни Волиньради. Організатори акції кажуть, що вони обурені зверненням облради щодо можливого звільнення їхнього керівника Олександра Кватирка. Втім, самі ж учасники акції кажуть, що їм дали вказівку приїхати та заборонили висловлювати свою позицію.

Лісівники почали збиратися біля приміщення Волинської обласної ради об 11:00 сьогодні, 8 лютого. Перед будівлею поставили колонку та ввімкнули козацькі марші.

Співорганізатор мітингу, голова обласної організації профспілки працівників лісового господарства Павло Матіюк розповідає, що люди невдоволені тим, що їхню професійну репутацію «заплямували».

«Приїхали лісівники з усієї області. Обурені тим, що їх вважають злодіями. А те, що говорять про порушення, штрафи – це не зовсім правдива інформація.

Ми заявили, що на акцію протесту приїде тисяча людей - працівники з кожного лісгоспу. Якщо великий лісгосп, то 50-70 людей, менше - 1-2 людини. Так, ми підготували звернення до Міністра аграрної політики, в Державне лісове агентство й до депутатів обласної ради. Основна наша вимога, щоб дали нам працювати й перестали цькувати.

Інше питання стосується керівника волинських лісівників. Він - нормальна людина, нормально працює», - розповідає Матіюк.
До людей вийшов перший заступник голови облради Олександр Пирожик та зауважив, що в цей час у нього відбувається особистий прийом громадян і в приміщенні чекають люди. Втім, каже Пирожик, аби почути присутніх та щоб лісівники не мерзнули – запросив ініціативну групу до себе в кабінет.
Ця пропозиція не задовольнила організаторів мітингу й вони наполягли, щоб Олександр Пирожик говорив з усіма присутніми на місці.
Тому посадовець підійшов ближче та повідомив, що претензій до рядових працівників немає, а є зауваження до керівника обласного управління й зачитав зафіксовані порушення в лісгоспах, які виявили перевірки.
На це ті, хто стояли в перших рядах, почали вигукувати: «брехня», «ганьба».

Що ж думають більшість лісівників із цього приводу – дізнатися на камеру не вдалося. Люди відмовлялися пояснювати, чому взагалі сюди приїхали. Одні казали, що їм заборонили будь-що коментувати, інші говорили, що просто мають наказ тут стояти.
Втім, не на камеру рядові лісівники, які стояли не в перших, а останніх рядах, ховаючись від фото- та відеокамер, таки зізналися, що приїхати сюди довелося добровільно-примусово.

Нагадаємо, нещодавно депутати обласної ради ухвалили рекомендаційне рішення керівництву Держлісагентства та Мінагрополітики розглянути питання щодо невідповідності займаній посаді начальника обласного управління лісового та мисливського господарства Олександра Кватирка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 42
Тю Вася, методи совє Показати IP 8 Лютого 2017 13:36
Зігнали всіх та сказали стояти, начяльство в перші ряди, щоб кричати голосніше, а простих працівників на задні, щоб лишнього не ляпнули. А перед тим по списках звірили хто приїхав, хто ні. От тобі й мітинг Квартирко зібрав працівників за Квартирка, а хто не приїхав - з роботи. Хвилиночку, в людей робочий день чи вихідні взяли??? ага, от так от наказа приїхати в город й не робити свою роботи, а зарплату то за цей день всі получать
Купець Показати IP 8 Лютого 2017 13:52
Я правду кажу з під палки, як написано в заголовку. Я дружина, одного із посильних. Так мій чоловік ще вчора казав, що везуть в Луцьк за кватирка мерзнути. Але і вцьому є плюс. Хоча б мяса купить на ринку ))). Ви бачите, яке г*мно луцьке, воно обурене, що його такого добротного злодіяку хочуть звільнити.
Грибник Показати IP 8 Лютого 2017 13:55
Холопи прийшли захищати баріна. Огидно.
Депутат Показати IP 8 Лютого 2017 14:04
Шановні лісники! Не позорьтеся! Краще йдіть працювати. А то хто зараз охороняє ліси Волині? Може якраз зараз фурами вивозять деревини? Я й не здивуюся якщо за особистим наказом Кватирка.
оса Показати IP 8 Лютого 2017 14:07
Вкладаю комент з 2015 року якщо хочете перечитайте перша стаття ЧИТАТИ ТАКОЖ до цього примушує Матіюк, це він розсилає "листи-щастя за підтримку Кватирка", які потім директорам лісгоспів чи головам профкому треба повернути з підписами працівників, які нібито дуже хочуть, щоб ними керував Кватирко.Якщо такий лист не повертається , керівник підприємства автоматично стає неугодним. це птсав певно пророк
102 Показати IP 8 Лютого 2017 14:26
Які у перших рядах зморені тяжкою працею лісники певно садять ліс аж гай шумить А.....Це ж з високих кабінетів управління."чесний народ." і пузо саме від роботи натер .Трудові мозолі. гидота
ввв Показати IP 8 Лютого 2017 14:30
Ну і р*** виросло в Пірожика !!! Свободвіці при любих владах "жирують" !!! Ганьба !!!.Щодо лісників , то вони приїхали не «з-під палки», а по рознарядці.Кожен район отримав таку з "центра",маю на увазі з Луцька.
правда Показати IP 8 Лютого 2017 14:33
з допомогою матіюка закрили санаторій в журавичах а тепер він чеше шо вони його відновлять це брихня шановні депутати пора вже й ним зайнятися
Почесному Показати IP 8 Лютого 2017 15:03
Кватирко і племінниця Колісника ( без неї нічого сам Квартирко не робить), бо вона посередник між Колісник+Бондар! Все одна зграя. Лісники всі всі корумповані- тому і прийшли. Вони ж поіншому невміють жити.
до почесного до Почесному Показати IP 8 Лютого 2017 17:59
Слід було цього чекати, тому що просто так лісову- мафію не побореш, яку створив колісник!
Шачанин Показати IP 8 Лютого 2017 15:41
А Жмурка там не видно?
лучанка Показати IP 8 Лютого 2017 15:49
Що ж це робиться!!!( іголовне, всі про це знають, і про кватирка і про колісника і про бондара, а злодійство непереможне!!!!!!!!!!!
до лучанина до лучанка Показати IP 8 Лютого 2017 19:21
Чому нічого не роблять в органах прокуратури, адже всі люди знають, як краде і це все на язикові в людей, незпроста виникло дане питання на сесії, і всі це знають, як краде цей "царьок", а прокуратура немовби не бачить. То ж будьте ви людьми шановні прокурори!
Невідомий Показати IP 8 Лютого 2017 15:58
Покупався... за руки і ногу в ополону його!)
Лісівник Показати IP 8 Лютого 2017 15:59
Викликав нас вчора директор в кабінет, окремо по лісництвах, і сказав написати заяву на відпуск на один день. Потім підійшов лісничий і сказав кому їхати в Луцьк, а кому остатись на місці. Такі от реалії у нас в лісі... Сказав Кватирко зібратись і зібрались.
Маневичі Показати IP 8 Лютого 2017 16:15
Стадо
Працівник Оулмг Показати IP 8 Лютого 2017 16:16
Цей типу начальник, вже задовбав. То кради таку суму грошей, на другий день більшу сумму грошей. То відкат йому неси. То дівчину легкої поведінки йому в готель привези. Може вже виженуть і посадять???
Пише Лучаннин Показати IP 8 Лютого 2017 16:18
Стільки коментарів і жодного за того кватирка. Може вже пора гнати собаку колісника і не дивитись на інших, як то кажуть в шияку...
орест Показати IP 8 Лютого 2017 16:38
ЦЕ ТОЙ САМИЙ МАТЙЮК ЩО ШАМПУРИ ЗА КОЛІСНИКОМ НОСИВ. ХОЛУЙ І АЛКАШ ПОСЛЄДНІЙ.А ЗАРПЛАТУ ПОЛУЧАЄ ВІД НАШИХ ЗАРПЛАТ.НАЩО МЕНІ ТАКА ПРОФСПІЛКА ЗАВТРА ПИШУ ЗАЯВУ ПРО ВИКЛЮЧЕННЯ
до ореста до орест Показати IP 8 Лютого 2017 18:03
Цей матіюк ще то й фрукт треба вказати де такій людині місце.
лісівник Показати IP 8 Лютого 2017 16:40
А Волинські новини якось однобоко висвітлюють події. Видно замовлення і на кого працюють... А скільки людей говорили правду то їх чомусь не показали... Чому??? Ще візьміть цей комент видаліть... Шановні скільки можна обливати брудом галузь???
до лісівника до лісівник Показати IP 8 Лютого 2017 19:34
Та не галузь обливають, а людину, яка організовує продажу деревини через офшори, це великі дві різниці. Ваші керівники по лісгоспах де-хто сприяє цьому, А прості такі, як майстри лісу да-же і непідозрюють про це куди і як продається це. Все мені надоїло поснювати ба*ану!
Переробник лісу Показати IP 8 Лютого 2017 17:02
Квартирко разом з Колісниом плюс нижня фірма ПСБ Волинь забрали весь ліс на Волині показуючи як власна переробка збиткова . Гнати ту собаку геть. Де СБУ прокуратура небаче порушень ПСБ Волинь на чолі з шитіковим
Любовнік Показати IP 8 Лютого 2017 17:39
Дайте лісовикам чесно працювати і не путайте особисті рахунки з Кватирком , а не прийшли з фількіною грамотою з інспекціі на 14 мільйонів кого ви дурите самодури документи на Киів передасте ви в області не можете розібратись народні обранці . Не можете крісла поділити хто більше дасть. Ви хочите отримати результат за один день підведете підсумки по закінченю контракта.
до любовника до Любовнік Показати IP 8 Лютого 2017 18:18
А хто ж ім не дає, тільки не через офшори,
простий Показати IP 8 Лютого 2017 19:06
Скільки можна паплюжити ту лісову галузь! заспокойтеся врешті! особливо ви пане Пирожик!
до простого до простий Показати IP 8 Лютого 2017 19:42
Ти тупий, та не прижок тут винний, а кватирко з блогословіння колісника другий чомусь і досі проживає в державній хаті у звірові та бондар, вот і весь "сказ".А нардеп Лапін, який лабіював та благословив офшори, рейдові групи організував, аколи оцінку дасть прокуратура! Скільки таким чином вкрали в лісгоспів?
Остап Показати IP 8 Лютого 2017 19:58
Саня михалич бігає до прокурора області щоб той "розрулив" його проблеми - а винагорода за труди прокурорчика нашого квартира в будь-якоку районі луцька. Кватирко то пропаща людина,а його спільники ср...лизи ще будуть не раді такій дружбі з ШЕФОМ. Колись він і мені обіцяв золоті гори . та тепер я знаю що це за людина вірніше - ВОВК в овечій шкурі.
До переробника лісу Показати IP 8 Лютого 2017 20:07
Правду кажеш те ПСБ проложило дорогу встеляну мішками доларів Кватирку до його посади. Спалити ту фірму і разом "кошилька" саніного - ТІЩЕНКА
Київ до До переробника лісу Показати IP 10 Лютого 2017 00:02
Дійсно -це правда. Псб Волинь, Шитіков, Тіщенко, Колісник, Бондар, Кватирко,Новосад,Доф Арбо, Все держагенство-корумпована свора . Вони заставляють всіх підприємців весь( нібито для особистих потреб ліс( який називають техсировиною, щоб їх не викрили сбу і прокуратура) ліс перерізати на заготовки для піддонів для Псб і Арбо для сушіння і потім нібито самі лісгоспи різали- експортують з складів цих фірм в німетчину на підконтрольну Шитікову і Тіщенку німецьку Фірму. Фірма перераховує офіційно і решта 30 євро з кожного м3 везе в Київ, директорам і Ко. Ось така фішка. А ліс то поза аукціоном! Дармовий! А ми підприємці крихти підбираємо! І пока фразочка" для власних потреб" не зникне і Диреторуа Христя, яка нічого не рішає не заставить іти до д"пи всіх лісників. Доти Тишенко і його банда будуть Волинь обирати! Таким чином в день через псб крадеться 1600м3 круглого лісу !!! Задумайтесь волиняки! Київ за вас!
Антіколісник Показати IP 8 Лютого 2017 20:48
Народ!!!піднімайся і гони ту лісову мафію в шию.а це приіхали під раду снабженці пилорам які кришуе лосяра!!!
До переробника лісу Показати IP 9 Лютого 2017 10:58
і не тільки ПСБ ще є ДОФ АРБО в Камені - Каширському що соває не менше як ПСБ квартиркові
Любовнік Показати IP 9 Лютого 2017 11:07
Який народ ,яка мафія приїхали роботяги відстояти особисті інтереси ви хоч одного переробника там бачили залиште деда в спокої хай ще хтось пропрацює стільки як він
правда до любовника Показати IP 9 Лютого 2017 14:09
ти маєш на увазі хай ще хтось стільки вкраде як він
маразм суспільства Показати IP 9 Лютого 2017 18:20
Всі кричать: "Ми не злодії!". Тоді таке питання: "А хто ви?". В даній ситуації ви "Сраколизи" які не можуть відстояти свої інтереси! Трудовий кодекс учіть! І не будете таким б*длом в очах інших.
Антиколісник до любо Показати IP 9 Лютого 2017 18:56
Снабженці це лісники. а не роботяги.роботяги. зараз лісу не вкрадуть бо по всій області іздять дустери.а лісничим і лісникам зелена вулиця.вся ця братія може собі дозволити будуватися і іздити на хороших автомобілях в скрутний теперішній час!!!
Маневичі Показати IP 9 Лютого 2017 20:43
Стидно там було бачити маневичан
Пан коцький до Маневичі Показати IP 9 Лютого 2017 21:05
Маневичан, пащенчиха особисто обзвонювала. І з маневич не поїхав жоден робочий, тільки контора. Робочі, ту кобилу на три веселі посилали....
болото Показати IP 10 Лютого 2017 10:32
Шановні працівники лісового господарства .Маючи певне відношення до лісового господарства завжди поважав людей як працюють в лісі .Різати ,грузити садити ліс це дуже важка праця .І повстати таким працівникам потрібно зовсім з іншими цілями -не на підтримку кватирка і того покритого брудом не чистого на руки керівництва, а навпаки і ви Павло Миколайович мали стати ініціатором повної очистки від бруду яке приніс на Волині цей шахрай і його "молода-стара" команда Якщо ви відчуваєте себе лідером то вчиніть згідно із совістю будь якої совісної людини та завідях Божих Поставте питання про звільнення кватирка та його всієї.повторю ВСІЄЇ команди аж до деректорів які так віддано посилають цих беззахисни людей на передову .Жодного з директорів ,головних лісничих,головних інженерів .гол.бухгалтерів,економістів тут не бачу.А знаєте чому Ця вся свора не для цього ним підібрана .Вони сидять у своїх кабінетах для наповнення а не для страйків кожен іх підпис у певних паперах це 50% його дохід ,частину з якого цей добродій заплатить за їх сидіння на посаді.Але я хотів би спитати у певної категорії директорів ,гол.лісн... і т.д.невже у вас вже зовсім відсутня сомоповага?совість?гідність?Де ви сидите ,де ховаєтесь? як посилеєте на такі акції?Де добрі ваші відгуки по вашого пана?
ЛЛЛ Показати IP 10 Лютого 2017 12:00
Ліда це перша хабарниця після кварирка
любитель лісу Показати IP 11 Лютого 2017 11:21
та всіх тих лісівників треба розстріляти бо вони ліс не охороняють а навпаки нищать, то перші вороги лісу та природи. Приклад: ліс між Маташівкою Боголюбами та Озденіжем. Лісник Васюра за останні два роки вирубав весь ліс столітні дуби, залишилась лише шкаралупа, тобто по краях 5- 10 метрів дерев а всередині все вирубано. Всі дороги завалені гіллям від звалених дерев, сухостоєм та в ямах від їзди лісовозів. Але людям він навіть забороняє заходити в ліс щоб вони цього не бачили. Коли йому щось говорять він пояснює що це комерційне підприємство і йому держава дозволили робити з цим лісом все що він побажає аби був прибуток. Сам настроїв собі і дітям хатів у всіх селах кругом Луцька, ще й одночасно фермером є. Ріжуть ліс і літом і зимою і весною. При радянській владі його батька який теж був лісником за це судили, а при теперішній за нищення лісу Васюрі Валерію Орден дали. Його син теж став лісником. Тобто ліс в приватній власності родини Васюр.
дістали Показати IP 11 Лютого 2017 12:51
лідка це хабарниця яких савіт не бачив ще! з людьми працювати не вміє!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus