USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Міжнародна естафета проляже через Луцьк

29 Серпня 2014 14:10
2-3 вересня 2014 року територією нашої області відбудеться міжнародна факельна естафета «Всесвітній біг заради гармонії». Захід організований міжнародною мережею волонтерів, яких надихає бачення сповненого гармонією і спокоєм світу, запропоноване всесвітньо відомим громадським діячем Шрі Чинмоєм, - повідомили у відділі інформаційної роботи міськради.

Міжнародна естафета відбувається з метою поширення ідей толерантності, дружби і гармонійного співіснування народів у світі. Учасники пропонують добру волю людям в усьому світі. Символом гармонії та єднання є палаючий факел, який бігуни передаватимуть один одному із рук в руки.

Також Всесвітній біг заради гармонії пропагує здоровий спосіб життя і соціальну активність. Особлива увага приділяється залученню дітей, юнацтва та молоді до активних занять фізичною культурою та спортом.

Цей захід організовують протягом останніх 27 років у понад 100 країнах. До складу команд входять любителі бігу, які у повсякденному житті займаються різними справами, однак знаходять можливість частину свого часу і енергії віддавати естафеті, оскільки відчувають і глибоко вірять, що ці зусилля насправді зміцнять дружбу між людьми, сприятимуть становленню гармонічних відносин між державами і народами.

Організатори естафети в Україні також своєю метою вважають налагодження дружніх стосунків, порозуміння і взаємоповаги, миру між жителями різних регіонів країни.

20 лютого бігуни європейської команди стартували в Португалії. Європейська частина всесвітньої естафети охоплює 43 країни Європи з загальною довжиною маршруту в 24 000 кілометрів, фінішуватимуть вони 7 жовтня в столиці Сербії – Белграді.

24 серпня в День Незалежності бігуни української команди стартували в Ужгороді на межі зі Словаччиною. Бігуни рухаються теренами Закарпатської і Львівської областей України.

2 вересня в Устилузі на межі з Польщею відбудеться зустріч з європейською міжнародною командою, до якої приєднаються українські бігуни, і яка пройде територією Волинської, Рівненської, Тернопільської та Чернівецької областей до кордонів з Молдовою.

3 вересня всесвітню естафету, починаючи з вулиці Володимирської, зустрічатиме наше місто. О 9.00 в Луцькій загальноосвітній школі № 2 (вулиця Львівська, 28) відбудеться зустріч учасників міжнародної факельної естафети «Всесвітній біг заради гармонії» з учнями навчального закладу.

На закінчення зустрічі європейська команда продовжить естафету вулицями Львівська, Полонківська до села Радомишль Луцького району на межі з селом Пашева Демидівського району, де її зустрічатимуть спортсмени Рівненської області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анна Показати IP 29 Серпня 2014 15:13
Нам би їхні проблеми. Гармонія - а тут вбивають беззахисних людей. Просто так.
Петро Показати IP 29 Серпня 2014 15:19
Мені взагалі цікаво - отака біомаса як Анонім, що бреше на рашистські мотиви - їм взагалі відоме питання совість, віра в Бога? Я то розумію що вождь у них один і скоро будуть оспівувати йому оди як у Північній Кореї, але ж все-таки? Чи є хоть щось, що робить іхнє існування виправданим? Людські цінності зовсім відсутні.. поняття честь і гідність зовсім відсутні.. вата одним словом..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus