USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Міжнародні змагання Warrior Games, на яких мали виступити волиняни, скасували через COVID-19

18 Серпня 2021 21:33
Міжнародні змагання Warrior Games (Ігри воїнів)– 2021 в Орландо (штат Флорида, США) скасували через COVID-19.

Як передає Укрінформ, таке повідомлення розміщене на офіційній сторінці української команди Warrior Games у Фейсбуці.

«Таке рішення прийнято, зважаючи на складну ситуацію із COVID-19 у штаті Флорида та пріоритет здоров’я і безпеки військовослужбовців і всіх причетних до змагань», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що українська збірна завершить навчально-тренувальний збір, який наразі триває в Олімпійському центрі «Конча Заспа», за планом – 22 серпня.

«Для нас збірна – це конкретні учасники бойових дій, ветерани, які реалізовують персональні спортивні плани. Хоча змагання відмінили, спортивна реабілітація ветеранів має продовжуватись. Нам прикро, що цьогорічні змагання скасовано, але наша робота триває, ми продовжимо підтримувати поранених ветеранів та військовослужбовців протягом усього процесу їх відновлення через спорт», – сказала національний координатор «Ігор воїнів» в Україні Оксана Горбач.

Як повідомляється, рішення про участь збірної в Іграх воїнів 2022 року буде ухвалене до кінця 2021 року.

Як ми писали, 40 ветеранів України вперше мали представити нашу державу на міжнародних змаганнях Warrior Games: Team Ukraine («Ігри Воїнів») в Орландо у штаті Флорида, США. У збірну України потрапили волиняни Павло Ковальський – місто Луцьк, ЗСУ, Майя Москвич – місто Луцьк, ЗСУ, Оксентюк Богдан – місто Ковель, Нацгвардія.

Warrior Games – це адаптивні змагання для військовослужбовців та ветеранів, які дістали поранення, були травмовані або захворіли, виконуючи свої службові обов’язки.

Міністерство оборони США організовує цей захід вже восьмий рік поспіль. Цього року він мав проходити з 12 до 22 вересня в американському місті Орландо (штат Флорида).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus