USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку відбувся міжнародний дитячий футбольний турнір. ФОТО

14 Січня 2013 16:45
Міжнародний дитячий футбольний турнір «ІХ-й Кубок ФК «Адреналін» відбувся з 9 по 11 січня в «Адреналін-Сіті».

Про це інформують організатори.

Турнір зібрав 20 команд з 9 міст України та Росії: Києва, Одеси, Санкт-Петербургу, Львова, Вінниці, Хмельницького, Житомира, Рівного; Луцьк представляли команди футбольного клубу «Адреналін». 8-9-річні хлопці показали досить високий, як для свого віку, рівень підготовки, а пристрасність та самовіддача на полі просто «зашкалювали», - розповідають присутні.

На першому етапі команди були розділені на 4 групи. Боротьбу за медалі продовжували лише переможці, ті, хто були у групах другими - змагалися за 5-8 місця, треті команди – за 9-12, четверті – за 13-16, п’яті – 17-20. Лише двом командам вдалося пройти груповий турнір без очкових втрат. Особливо запеклою була боротьба в групі «С», де львівські «Карпати-1» зуміли вирвати перше місце в наднапруженому поєдинку з житомирським «Феніксом», а інші три команди групи набрали однакову кількість очок.

Але найбільш очікуваними були матчі переможців груп. Півфінал «Адреналін-1» (Луцьк) - «Зеніт-1» (Санкт-Петербург) та фінал «Адреналін-1» - «Карпати-1» (Львів) зібрали глядачів більше, ніж могли вмістити трибуни «Арени-Сіті». І хлопці зробили все, щоб порадувати численних глядачів гарною грою. Переможця матчу господарів турніру з гостями з Росії вдалося визначити лише в серії післяматчевих пенальті. А гра з «Карпатами» була такою, якою і личить бути справжньому фіналу сильного турніру. Матч за 3-є місце виграли юні футболісти одеського «Чорноморця-1».

Переможці та призери турніру отримали кубки та медалі, призами були нагороджені кращі: гравець (Новосад Іван, «Адреналін»), воротар (Ясенчук Богдан, «Фенікс»), захисник (Добрянський Роман, «Карпати»), форвард (Лузан Нікіта, «Зеніт») та тренер (Слабецький Олександр, «Адреналін»), також отримали нагороди кращі гравці кожної з команд.

Нагородження проводили: керівники ФК «Адреналін», депутат Луцької міськради Микола Дендіберін, президент асоціації міні-футболу Волині Сергій Голоскоков. Вручати призи одеситам випало колишньому гравцеві «Чорноморця», а нині одному з тренерів футбольного клубу «Адреналін» Сергієві Драницькому.

До слова, для гостей з Санкт-Петербурга це був перший турнір в Україні, змагання, мовляв, справили на них найкращі враження.

А у ФК «Адреналін» вже готують наступний турнір, який збираються провести вже 8-10 березня і присвятити його найвідданішим уболівальникам-мамам юних футболістів.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus