USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Аграрії Волині організували дитячий футбольний турнір

15 Травня 2018 07:20
У Луцьку відбувся перший дитячий міні-футбольний турнір «Кубок СПАСу». Участь у турнірі взяли п’ять дитячих команд: ТзОВ «Городище», «Несвіч», ФК «Вілія», «Камазік», «KӦRNCHEN».

Футбольні баталії вирували на стадіоні СНУ імені Лесі Українки. Організатором змагань виступила громадська спілка «СПАС».

Олександр Никонюк, один із засновників спілки, заступник директора ТзОВ «Городище відкриваючи турнір зазначив: «Проведення футбольного турніру свідчить про те, що членам спілки є чим гордитися не лише в аграрній сфері, а й у спортивній. Ми хочемо зробити такі турніри регулярними, можливо, навіть і з інших видів спорту. Хочу побажати усім гарної гри, надій на перемогу», - зазначив аграрій.

А представник виконавчої дирекції ГС «СПАС» Сергій Возняк побажав учасникам чесної спортивної боротьби. «Ми і надалі сприятимемо подальшому розвитку і популяризації футболу, здорового способу життя серед дітей, підвищенню рівня спортивної майстерності дитячих футбольних команд», - сказав Возняк.

Юні футболісти, віком 12-13 років, змагалися, аби отримати кубки, медалі, грамоти, солодощі та цінні подарунки. На переможців турніру чекала професійна футбольна форма.

Один із організаторів заходу, представник Федерації футболу України Ігор Лещенко розповів командам про регламент проведення змагань та побажав чесної та справедливої гри усім учасникам.

За підсумками 10 зіграних матчів, найбільше перемог здобула команда ФК «Вілія» і зайняла перше місце у турнірі. Друге місце у турнірі виборола команда ТзОВ «Городище». А третє місце здобула команда «KӦRNCHEN».

Кращий бомбардир турніру, капітан команди ФК «Вілія», Олександр Цимбалюк, який забив у ворота суперників 7 м’ячів, каже, що турнір йому дуже сподобався. «Найважче згуртувати команду, адже всі мають працювати на результат, допомагати один одному. Планую і надалі пов’язати своє життя з футболом, тому такі турніри дуже корисні для саморозвитку», - розповідає хлопець.

А переможець номінації «Кращий гравець» Дмитро Заєць, який представляє команду «KӦRNCHEN» задоволений грою та участю у турнірі: «Ми дуже раді, що зайняли третє місце, приємно перемагати», - радісно каже Дмитро.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus