USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Міжнародний суд розгляне справу «Волині»: клуб винен гроші?

8 Жовтня 2013 14:25
Спортивний суд Лозанни (CAS) з 10 по 16 жовтня розгляне апеляції «Дніпра», «Карпат», «Волині» та «Ворскли».
Про це повідомив у Facebook юрист харківського «Металіста» Маркіян Ключковський, - інформує ICTV.

«З 10 по 16 жовтня - Український тиждень в Лозанні. «Дніпро», «Карпати», «Волинь» і «Ворскла» - всі там будуть», - написав він.

Цікаво, що апелянти у всіх справах - клуби, які, судячи з усього, програли попередні інстанції, - йдеться в повідомленні.

Щодо луцького клубу, то 10 жовтня CAS розгляне апеляцію «Волині» на позов колишнього воротаря клубу Ісси Ндоє, з яким, на думку сенегальця, клуб досі не розрахувався за контрактними зобов'язаннями.
15 жовтня пройде слухання в аналогічній справі «Дніпра» проти Доріана Бюлюкбаші.

16 жовтня буде розглянуто позов «Ворскли» через односторонній розрив контракту з боку колишнього тренера Миколи Павлова.

У цей же день CAS розгляне аналогічну справу «Карпат» проти колишнього помічника тренера Павла Кучерова, який розірвав угоду з львів'янами та пішов у мінське «Динамо».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus