USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

МНС-ники врятували білого лебедя

18 Лютого 2012 11:44
У Володимирі-Волинському рятувальники надали допомогу лебедю, який впав майже в центрі міста, ‒ доправили до ветеринарної клініки, нагодували, а потім відвезли за місто на озеро, де вже зимують понад 20 птахів.
Про це повідомляють у Центрі пропаганди УМНС Волині.
17 лютого о 14:35 на пункт зв’язку самостійної державної пожежної частини №7 Володимира-Волинського надійшло повідомлення про те, що на території міськрайонного центру зайнятості лежить великий білий лебідь.
Люди бачили, що птах під час польоту раптово почав втрачати висоту і впав спочатку на дах двоповерхової будівлі, а потім і на землю майже в центрі міста.
На допомогу «потерпілому» прибули місцеві рятувальники спільно з журналістами місцевої газети «Рідне місто».
Враховуючи, що птах міг травмуватись під час падіння, рятувальники та журналісти накрили його простирадлом і доправили пернатого до міської ветеринарної клініки. Тут його оглянули фахівці та надали кваліфіковану допомогу: як з’ясувалось, на хвості у птаха була обмерзла велика площа, що спричинило до швидкої втоми лебедя і втрати координації.
На щастя, птах після падіння залишився неушкодженим. Рятувальники нагодували бідолаху хлібом і відвезли до його родини – на річці Луга за містом зимують понад 20 білих лебедів. В цьому місці річка не замерзла, а з харчуванням птахам допомагали місцеві мешканці – от білі лебеді і залишаються тут зимувати вже декілька років поспіль.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus