USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Мочанов розповів, як його побила «бейсбольна команда»

11 Вересня 2015 09:23
Волонтер Олексій Мочанов, якого побили невідомі 9 вересня на трасі Дружківка – Костянтинівка, розповів про подробиці нападу на нього.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Голову не чіпали, вбивати або спотворювати не планували. Або часу не вистачило. Все сталося швидко. Відразу прокололи три колеса і розбили лобове навпроти водія. Щоб не їхав.

Лупили цілеспрямовано по ногах. Сильно. Їм і дісталося. Сильно. Дуже пощастило, що не зламали", - зазначив Мочанов.

Він зазначив, що не збирався давати розголосу цій історії. "Ми поплатилися за розслабон в АТО, і хтось про щось нас намагався попередити і залякати. Не залякали, але насторожили і поставили шерсть дибом. Не від страху, а від злості. Я виклик почув. І прийняв. Мої пацани - теж. Включаючи пацанів у ВДВ та конторі. Впораємося", - запевнив він.

"Про передвиборчий піар навіть коментувати не буду. Я не йду на вибори, тільки як виборець", - наголосив волонтер.

Він також підкреслив, що у причетності до нападу не підозрює ні владу, ні конкурентів.

"Владу або конкурентів не підозрюю і не звинувачую. Просто не звертаю уваги ні на тих, ні на інших. Цей інцидент не вартий уваги, поки не знайдемо тих, хто входить до складу цієї бейсбольної команди "орлятко".

Дивна ситуація, але я з нею впораюся. Слава Богу, я не один, навіть коли п'ятеро на одного", - підсумував Мочанов.

Нагадаємо, 9 вересня на трасі Дружківка - Костянтинівка, коли автомобіль Мочанова знаходився на узбіччі, п’ятеро невідомих під'їхали на Opel і битами завдали удари Олексію та його водієві.

Лкарі в лікарні Краматорська, куди доставили Мочанова повідомили, що у нього немає серйозних травм.

Доберусь домой до кОмпа - отпишу и расскажу более подробно. Сейчас без гаджетов, айфон растоптали на молекули. Голову не...

Posted by Alex Mochanov on 10 сентября 2015 г.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus