USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Мочанов відмовився від ордена, який йому вручив Порошенко

23 Серпня 2015 14:03
Відомий телеведучий і волонтер Олексій Мочанов заявив, що поверне президенту Петрові Порошенку орден Богдана Хмельницького, який отримав в грудні 2014 року. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, - інформує zaxid.net.

«Пєті 24.08 орден Богдана Хмельницького відправлю назад Новою поштою. Мені не потрібні брязкальця від цього трепливого пі ... бола, який порозвішував до Дня Незалежності плакати типу «правда і перемога», - написав Мочанов.

Волонтер обурений звинуваченнями на свою адресу після того, як він днями відвідав окупований Донецьк, щоб взяти участь у звільненні там полоненого.

«І жодна б ... дь з АП не сказала чесно, що уся дешева балаканина після того, як Андрюха потрапив у полон - це була просто балаканина. Сепарасти протягом години знали, кого зловили - Рахман один з самих розкручених десантників цієї війни. Разом з Майком, Маршалом, Ведмедем, Чайкою i Забродським. Ви брешете, що відразу готували операцію зі звільнення? П ... ьож. Всі стояли на нагородженні в Слов'янську 2 серпня у день ВДВ і робили вигляд, що нічого не трапилося. А Рахмана в цей час діряві відправили до сусідів у луганду, там їм було тримати його спокійніше. Завдяки моїм постам з Донецька Рахмана нарешті включили до списку військових на обмін, які цікавлять Україну. Але кум Путіна Мертвечук забракував всі пропоновані варіанти. І навіть не знає прізвища Андрюхи - у першому варіанті він з'явився у сепарів, як Рахман, а не як Гречаний, герой програми «Хоробрі Серця» на телеканалі «2+2». До дня десантника», - написав Мочанов.

Волонтер також висловив обурення тим, що обміном полонених займається кум президента РФ Володимира Путіна Віктор Медведчук.

«Як таке взагалі можна було допустити? І чому з цим есдеком-невдахою взагалі хтось щось повинен погоджувати? З якого дива і на якій підставі? Вам у Мінську бром в компот підливали? Або одурін в чай? Медвечук намагається впливати на ситуацію одноосібно, гальмує, тосує і змінює все на свій кремлівсько-кучмівський хитро ... ний розсуд, з єдиною метою: бути в темі, демонструвати вплив і відчувати владу», - звернувся Мочанов до Порошенка.

Між тим, слід зазначити, що у мережі розгорівся скандал навколо поїздки Мочанова в окупований Донецьк. Дехто намагається переконати, що у коментарях Мочанова щодо цього візиту відчувається підтримка сепаратистів.

Натомість сам Мочанов пише, що спробував змусити людей подивитися один одному у вічі і почати розмовляти без крику.

«Я бачу по-своєму Facebook, з коментарів, наскільки зараз поляризований народ, поляризована думка, і невідомо, кому і яким чином вдасться змусити подивитися один одному в очі, почати розмовляти без крику, щоб один одного почути. Я спробував це зробити, можливо, за цей крок був обпльований і обмазаний, але я був готовий», - написав Мачанов.

Волонтер підкреслює, що підтримує добровольчий рух в Україні, українських воїнів, чого не робить нинішнє керівництво держави.


«Я, людина Майдану, друг «правосеків» і виборець Яроша, волонтер, який постачав гуманітарку у свої, рідні українські підрозділи ЗСУ, МВС, СБУ, террбаті і добробаі, який виїжджав і заїжджав на Карачун і в ДАП. Я - тут. І намагаюся побачити, дізнатися, зрозуміти, розібратися... Я писав і говорив у прямих ефірах те, що думаю і про Петю, і про Сеню, і про решту «щасливчиків», які на крові Небесної сотні потрапили у владні кабінети на найвищі поверхи», - написав волонтер.

Нещодавно Олексій Мочанов у студії одного з телеканалів відкрито заявив про закриту вечірку, яку влаштував прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, відзначаючи свій перший мільярд, зароблений на війні.

Нагадаємо, указом від 4 грудня 2014 року Петро Порошенко нагородив державними нагородами 19 волонтерів за громадянську мужність, вагомий особистий внесок у розвиток волонтерського руху, зміцнення обороноздатності та безпеки України. У числі нагороджених також був Олексій Мочанов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
До Порошенка Показати IP 23 Серпня 2015 14:08
Ты кто такой?! Давай до свидания!
Анонім Показати IP 23 Серпня 2015 14:08
Мочанов і Касьянов - пси "сім'ї януковича"? Хто знає? А чому б і ні?! Мусять же бути і ВІД "сім’ї" (колишніх) ТАКІ, які косять (косили) під патріотів. Не зовсім же лоханулись колишні..........
Анонім до Анонім Показати IP 23 Серпня 2015 14:29
А тобі особисто нинішні більш сподобаються чим колишні?
Анонім до Анонім Показати IP 23 Серпня 2015 14:38
ТАК
Анонім до Анонім Показати IP 23 Серпня 2015 15:54
Колишні - це ТУПІ москалі. Як приклад - АЗІРОВ, ЯНУКОВИЧ... По-моєму - ВЖЕ достатньо.
ярик до Анонім Показати IP 23 Серпня 2015 15:57
Сьогодні якщо говориш правду, то ти проти УКРАІНИ, ЯКЩО БРЕШЕШЬ і у вишиванці ------ ПАТРІОТ...
сила до ярик Показати IP 23 Серпня 2015 18:51
Повністю погоджуюсь! Вважаю, що істина (правда) дорожче за лозунги.
правда до Анонім Показати IP 23 Серпня 2015 18:57
А чому, якщо здорова критика - то відразу кремлівский агент або з колишніх? Кожен має право висловлювати свою думку та доводити свою правоту у правовій та демократичній державі. Чи Украіна тепер в іншому напрямку "розвивається"?
Кріс до правда Показати IP 25 Серпня 2015 08:32
Ти такий наївний
Богдан Показати IP 23 Серпня 2015 14:08
В грудні взяв, а серпні поверне. То нащо брав - авантюрист.
Анонім до Богдан Показати IP 23 Серпня 2015 14:28
А може цього терміну було достатньо для того, щоб зрозуміти що до чого?
Волинь Показати IP 23 Серпня 2015 15:09
А хто з президентів, уряду, депутатів любить правду ? Ніхто, бо всі прийшли до влади на обіцянках та брехні . Тому Мочанов зі своїми заявами та висловленнями став ворогом існуючій владі. Коли кацапи забирали Крим, всі українські телеканали показували Сілізньова , котрий брехав про героїзм військовий на території криму. З 20000 (ДВАДЦЯТЬ ТИСЯЧ ) вояків побажали повернутися в Україну менше 2000 , тобто 9 з 10 ЗРАДИЛИ БАТЬКІВЩИНУ, а нам розповідали про "героїзм " українських вояків у криму. А Іловайська трагедія рік тому : понад тисяча загиблих українських патріотів по дурості генштабу : Гелетея та Муженка треба розстріляти або повісити. І знову все сходить з рук Пєті парашека.
ВОВК до Волинь Показати IP 23 Серпня 2015 16:03
супер сказав . петріоти грьобані цим брязкальцям 2 коп ціна коли батько петі Парашенка герой УКРАЇНИ
678 до Волинь Показати IP 25 Серпня 2015 07:01
А може Петя від москалів?
Анонім Показати IP 23 Серпня 2015 15:13
Про медведчука 100%
Комсомол Показати IP 23 Серпня 2015 15:33
Мочанов, пляшивая собака, которая живёт за счёт войны и на крови украинцев. . . . из таких как он и идёт бойня, ВСЕ ПРОТИВ ВСЕХ!
Я до Комсомол Показати IP 23 Серпня 2015 22:45
***** ти сєпарський а не Комсомол.Мочанов Людина до костного мозга,без компромісів.
Луцьк незалежний Показати IP 23 Серпня 2015 16:15
Мочанов мололца. Порох виродок і брехун. Навідь сьогодні під час святкування Дня прапора не зміг відповісти на пропозицію бійця добр.бат. "Донбас", що всі нагороджені готові віддати свої нагороди в обмін на свого побратима який вже рік в полоні після Іловайська. Відповіді не було. Тільки мурчання собі під ніс.
ще не зовсім свідоми Показати IP 23 Серпня 2015 17:38
Україна 1991-2015. Піке збитого бомбардувальника.
Кріс до ще не зовсім свідоми Показати IP 25 Серпня 2015 08:35
Польща за 4 роки провела реформи... а ми 24 роки жуємо соплі
Вячеслав Показати IP 23 Серпня 2015 19:58
Після того як наш Петя - "гарант" нагородив Охендовського (точно так само, як його любий друг, та попередній "гарант" - пасічник колись нагородив Ківалова), то усі патріоти України та просто люди з моральними переконаннями та почуттям власної гідності не мають жодного морального права отримувати з його рук жодних нагород ...
Військовий Показати IP 24 Серпня 2015 08:51
Мочанов реально говорить правду...Проте ніхто на Сході не воює за Пєтю, всі за Україну!!!!!!!!!!!! З Днем Незалежності!!!!
Юрист Показати IP 25 Серпня 2015 10:09
Всі напади на Мочанова безглузді, він і як волонтер, і як просто ЛЮДИНА, виїзджав на передову до хлопців, підтримуючи їх морально і забезпечуючи їх, більш-менш, не тільки провізією... А такі ,,ватники,, як Комсомол будуть займатись,,словоблудством,, їм же не привикати ,,пі... -не мішки перевертати,,. Я була на концерті Мочанова у нашому місті, ну не зовсім концерті на якому виконувались пісні як власне самим написаних так і інших авторів, так ось , концерт був нетиповий, це була розмова-сповідь-переживання. Поважаю таках людей!!! Хай Мочанову допомагає Бог у його справах !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus