USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

«Могли зіграти ще краще», - Кварцяний про перемогу «Волині»

17 Квітня 2017 13:18
Головний тренер «Волині» Віталій Кварцяний поділився враженнями після матчу проти «Зірки», інформують на сайті ФК «Волинь».

Нагадаємо, матч 25-го туру між луцькою «Волинню» та кропивницькою «Зіркою» 16 квітня завершився перемогою волинян.

«Після гри ми поговорили з футболістами: вони, звичайно, задоволені перемогою. Але все одно довелось відверто порозмовляти з гравцями, бо кінцівки матчів проходять в нас напружено. В багатьох іграх на останніх хвилинах команда пропускала, тому хвилювались, щоб сьогодні їх робота не була даремною. Ми не хотіли зіпсувати волинянам свято, а навпаки, щоб мить перемоги подвоїла хороший настрій наших вболівальників. Тому за результат дуже переживали тренери, футболісти і всі, хто був на лаві запасних», - розповів Кварцяний.

«Щодо гри, хочу сказати, що могли зіграти ще краще, та втрачали зовсім не обов’язкові м’ячі. Можна було працювати більше з м’ячем, дати відпочити гравцям оборони, у яким було багато роботи. Команда суперника грає від оборони, дуже компактна, з характером, відповідальна, команда, яка не любить програвати, має такий командний дух, і грати з ними було дуже важко. З нашого боку було завдання витримати розташування по функціям і діям приблизно 65 на 35: 65% приділити персональній увазі футболістам і зіграти відповідально в обороні та 35% - віддати атаці, конратаці, берегти м’ячі, грати індивідуально на чужій половині поля та на підступах до штрафного. Наші футболісти краще це робили у першому таймі, ніж у другій його половині», - зазначає він.

«За станом функціональності хлопці готові непогано, а за віком не віповідають своїй такій фізичній розвинутості, тому дійсно приходиться їх заставляти проявляти характер. Сил не вистачає, а відповідальність велика, тому було трохи браку, і кінцівка була не дуже якісна, але на цьому й формується переспективність гравців. У цьому матчі ми побачили, що деякі гравці в майбутньому повинні стати хорошими футболістами. Наприклад, Юра Тетеренко робиться дуже хорошим футболістом. Єдине – що він дуже скромний, але з кожною грою він додає. Мені подобається у його грі універсалізм. Думаю, що він скоро буде лідером команди, адже виконав дуже багато хорошої роботи. Він має непоганий інтелект, але потрібно більше якостей агресивних. Романюк також зіграв добре, навіть після того, як отримав травму. По контролю м’яча ми десь програвали, але моментами нам вдавалося і тримати мяч, і грати в пас. Наносили дуже мало ударів по воротах, однак це приходить з досвідом», - поділився тренер волинських футболістів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
воротар Показати IP 18 Квітня 2017 04:10
Зіграли б краще аби не тренер

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus