USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Молдова зобов'язала невакцинованих вчителів здавати платні тести на COVID

3 Вересня 2021 15:00
У Молдові невакцинованих вчителів зобов’язали регулярно здавати тести на COVID-19 за свій рахунок. Рішення підтримала президент Майя Санду.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на newsmaker.

За словами Санду, вчителі повинні знизити ризик зараження дітей у школі.

«Я вважаю, що це (тести за свій рахунок) правильне рішення. Тому що є вакцини, і я закликаю всіх вакцинуватися, так як ситуація дуже складна. Ми щодня чуємо про те, як люди, які ще 10 днів тому були здорові, вмирають», – зазначила вона.

Санду додала, що безпека дітей у школах є важливим завданням держави. Крім того, вона підкреслила, що на лікування хворих на коронавірус медична система витрачає багато грошей, яких не вистачає на лікування людей з іншими захворюваннями.

При цьому уточнила, що невакцинованих вчителів не звільнятимуть, як про це заявляла прем’єр Наталія Гаврилиця.

Зазначимо, з 1 вересня в Молдові в звичайному режимі відкрилися школи, але вчителів, які досі не вакцинувалися, зобов’язали здавати тести на COVID-19 кожні два тижні за свій рахунок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Людина Показати IP 3 Вересня 2021 21:26
Європейські фашисти

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus