USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Мольфарка українського слова показала лучанам «Зворотній бік сутіні»

17 Березня 2016 17:30
«Часто науковці починають мені доводити, що я неправильно написала про когось із богів. Але це – моя міфологія і мій світ, я можу робити з ним все що завгодно», - вважає мольфара українського слова Дара Корній, яка днями презентувала лучанам свою нову роботу «Зворотній бік сутіні».

Автор каже, що її нова книга це не підручник університету, а роман художньої літератури і зізнається, що важко було узгодити з видавцем форзаци книги «Зворотній бік сутіні», бо на них зображено героїв усієї саги.

«Художник плутався у назвах богів і декілька разів змінював форзац. У січні не могли розмістити героїв на 4 сторінках, але все владналось», - розповідає автор про труднощі видавничого процесу.

Зі слів Дари Корній, матеріали на новий роман збирала 9 місяців. Каже, коли читала багато, то приходив такий момент, що зовсім нічого не розуміла. Тому поїхала на тиждень у Карпати, і залишила вдома ноутбук. Коли ж повернулась до Києва, то відкрила його і зрозуміла, що все знає.

До слова, зізнається, що після того, як перші частини роману побачили світ, близько двох років нічого не могла писати.

«Коли написала і видала перші дві частини «Зворотній бік світла» і «Зворотній бік темряви», то два роки не могла писати. Коли тобі не пишеться, то не варто цього робити, переступаючи через себе.



У травні минулого року мені снились мої герої і я знову не втрималась», - додає автор.

«Не можна робити людей нещасними. Закінчення історії має бути обов’язково з щасливим кінцем»,- наголосила авторка, зізнавшись, що вже працює над новими проектами. А остання книга із серії про дівчинку Мальву вийде вже восени цього року і буде підсумком попередніх частин.

Тож попереду – нові не менш захоплюючі історії від української мольфарки Дари Корній.



Підготувала учениця 11-А класу школи №19 м. Луцька Козачук Юлія
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus