USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Молодь зі всієї України у Луцьку проводитиме екологічну агітацію

18 Травня 2009 16:20
Молоді екологи зі всієї України приїхали до Луцька, щоб визначити, хто краще агітує за збереження природи та навколишнього середовища. Детальніше про VІІІ Всеукраїнський конкурс екологічних агітколективів розповіла директор Волинського обласного еколого-натуралістичного центру Валентина Остапчук, – повідомляє 18 травня репортер «Волинських Новин».
 
За словами Валентини Остапчук, участь у конкурсі візьмуть 24 команди зі всіх куточків України і змагатимуться вони протягом двох днів. Сьогодні, 18 травня, їхнім завданням було гідно представити свою команду. А завтра вони покажуть підготовлені агітаційні виступи. На третій день відбудеться нагородження переможців та урочисте закриття.
 
Основні критерії виступів команд на екологічному конкурсі, як розповіла директор обласного еколого-натуралістичного центру, – сценічна культура, пропагандистські засоби та рівень співпраці із громадськими і державними організаціями.
 
Довідково:
Мета VІІІ Всеукраїнського конкурсу екологічних агітколективів – активізація екологічного руху в Україні, привернення уваги громадськості та державних організацій до екологічних проблем.
 
Організаторами заходу виступили управління освіти і науки облдержадміністрації, Волинський обласний еколого-натуралістичний центр, Національний еколого-натуралістичний центр.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus