USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Молода лучанка, у якої немає рідних і близьких, потребує допомоги

16 Липня 2018 15:27
Лучанка Христина Зеленько, яка втратила маму і бабусю, потребує коштів на боротьбу з хворобою.

Нагадаємо, у квітні 2017 року Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що лучанка Христина Зеленько потребує негайної та дороговартісної операції з заміни тазостегнових суглобів обох ніг. Після операції дівчина не опустила руки - закінчила курси масажиста, готується працювати, готує вдома свій масажний кабінет. Одна боротьба з хворобою не припиняється.

Були проведені усі необхідні аналізи й дослідження. Попереду у лучанки наступна дорого вартісна операція, а потім – реабілітація.

Христина мешкає в Луцьку сама. Коли їй було 15 років, у неї померла мама, а її батько живе не в Україні і має іншу сім'ю. Христина жила з бабусею, але коли їй виповнилося 18 років, то померла і вона.

Христина була дуже активною дитиною і з восьми років займалася спортом (акробатика, капоейра, у-шу, кунг-фу, дзюдо, карате, великий і настільний теніс). Здобула вищу освіту в Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки на факультеті фізичного здоров'я та спорту (напрямок "Фізична реабілітація"), планувала розвиватися в спорті професійно, поки не отримала травму і стан її здоров'я не погіршився.

Лікарі поставили Христині страшний діагноз - асептичний некроз обох головок стегон з вираженою їх деформацією, дефектом кісткової тканини, з підвивихом кульшових суглобів догори 4-го ступеня, вторинні коксартрози обох тазостегнових суглобів 3-го ступеня, виражені артрогенні контрактури кульшових суглобів, виражений стійкий больовий синдром.

Стерся спочатку один, а тепер інший тазостегновий суглоб ноги. За висновком лікаря ортопеда єдиний варіант лікування – це ендопротезування в плановому порядку.

Зараз Христина через силу може долати невеликі відстані з тростиною, а якщо не зробити операцію найближчим часом, то вона перестане ходити повністю. Через такі фізичні обмеження Христина не може влаштуватись на роботу, влаштувати особисте життя, живе з постійним болем в ногах, постійно приймає знеболювальні таблетки та уколи, через які виникли проблеми ще й з шлунком – рік тому відкрилася виразка і довелося терміново робити операцію.

За іронією долі найулюбленішими заняттями Христини завжди були спорт і танці, тепер це тільки мрія, хоча Христина справжній боєць і продовжує відвідувати спортивні тренування, де розвиває і загартовує своє тіло вище пояса.

Коштів на операцію в Христини немає, адже вона живе на пенсію по інвалідності та рідкі і невеликі грошові переводи від батька, яких вистачає лише на харчування і оплату комунальних послуг. А необхідна на операцію сума є чималою - двісті тисяч гривень, по сто тисяч на суглоб кожної ноги.

Якщо Христина зляже остаточно, то доглядати її буде нікому, адже в Луцьку в неї немає рідних і близьких.

Тому Христина просить усіх небайдужих допомогти їй стати на ноги та здійснити свою найзаповітнішу мрію – займатись танцями.

Картка ПриватБанку для переказу коштів - 5168 7426 0640 3115, Зеленько Христина Петрівна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Антон Показати IP 16 Липня 2018 17:41
Перевірте правильність і актуальність картки будь-ласка. Щойно хотів трохи гривень скинути, але система повернула їх назад і прийшла смс: помилка cvv2 або карта не активна.
Українець до Антон Показати IP 16 Липня 2018 18:11
Ви десь помилились. Я відіслав певну сумму і все було добре, система оформила перевод.
Юа до Антон Показати IP 16 Липня 2018 18:46
Ви дані своєї картки ввели неправильно Справжня красуня, а їй стільки випробувань по житті...
коля Показати IP 16 Липня 2018 22:36
Яка гарна дівчина, буду дома спробую перекинути

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus