USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Молода мама з Волині потребує коштів на боротьбу з рідкісною хворобою

28 Жовтня 2019 14:55
Жительці Любомля Віті Макарук 23 роки, а її синочкові Артемку – лише два, цієї весни лікарі виявили у неї пухлину в міжлегеневій частині грудної клітки.

Мама Віти, Людмила Карпюк, змушена знову звернутися до тих, хто має змогу допомогти фінансово, адже придбати препарати для лікування за власні кошти їхня сім’я не в змозі, та просить молитися за здоров’я доньки, пише Район.Любомль.

«Наша сім’я знову змушена звертатися до усіх не байдужих людей за допомогою. У моєї доньки лікарі діагностували дуже рідкісну хворобу – нейроенокринна пухлина, карцинома. Боротьба триває з січня 2019 року», - розповіла Людмила Карпюк.

11 жовтня зробили повторну КТ всього організму в Ковелі. На превеликий жаль результат не втішний – динаміка відсутня. Тобто пухлина біля серця і метастази в легенях на місці, без змін. Тішить трохи одне, що пухлина не росте і метастази не поширюються. До того ж зламаний один хребець,потрібно постійно лежати. Через це постійно утруднене дихання і сильно болить спина. Лікарі призначили призначили знову лікування на три місяці і 11 січня 2020 року повторну КТ.

На один місяць йде: ін’єкція «Соматулін», 33 тисячі гривень за один укол; один укол для кісток «Іксджева», який коштує 11200 гривень; а також таблетки «Афінітор», майже 28 тисяч гривень за упаковку.

«Самі ми таке дороге лікування оплатити не в змозі. Хоча Вікторії дуже тяжко рухатися через велику вагу, яка не знижується, спина дуже болить, утруднене дихання, але тримається вона оптимістично. Ми молимося і дуже віримо, що з часом все минеться, Віта буде здоровою і зможе взяти на руки синочка Артема. Чоловік Віти надалі перебуває в АТО», - ділиться жінка.

Родина Віти щиро вдячна усім за підтримку, розуміння і допомогу.

Кошти можна переказати за реквізитами: 5168 7555 2239 0679 ПриватБанк (Отримувач – Карпюк Людмила Федорівна). Телефон для контактів 096-2258785.
Віта з синочком до хвороби
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus