USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Молода волинянка, якій видалили вже дві злоякісні пухлини, збирає кошти на операцію на мозку

2 Жовтня 2020 08:00
Ковельчанка Анастасія Джум з 2019 року бореться з онкологією. 21-річній дівчині видалили дві злоякісні пухлини на шиї.

Нині їй необхідно зробити операцію на головний мозок і пройти лікування. Однак, для цього потрібні великі кошти, яких у сім'ї Анастасії немає. Тому вона звернулася до небайдужих людей, пише Район. Ковель.

«Я – Джум Анастасія звертаюся до вас всіх небайдужих людей про допомогу. Всім дуже вдячна, що раніше допомагали мені. Два рокі тому мені зробили дві операції, видалили дві пухлини. Вони були злоякісні. Пройшла чотири курси хімії терапії і тридцять випромінювань. Але попереду ще операції на головний мозок і лікування. Зараз мені треба зробити комп'ютерну діагностику і МРТ з контрастом, воно дороге. На даний час в мене коштів немає. Всім буду вдячна за допомогу», – каже Анастасія Джум.

Номер картки банку monobank: Джум Анастасія – 4441 1144 4380 2291
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Любов Показати IP 21 Вересня 2020 21:02
СКТ в онкоцентрах областей хворим роблять безкоштовно,а також всі дослвдження і аналізи! В даному випадку поцікавтесь в головлікаря шпиталю про держфінансування! З цієї весни воно повинно бути у всіх держонкоцентрах чи комунальних....договір з Нац. Службою Здоров'я!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus