USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Молоді розкажуть, як не звалити з Луцька

8 Лютого 2018 17:44
«Як не звалити із Луцька?» - це мотиваційна зустріч із засновником та директором компанії «ARTEFACT.St» Андрієм Сіруком.

Захід відбудеться у п'ятницю, 9 лютого, о 18:00 год у Молодіжному центрі Волині (Луцьк, вул. Градний узвіз, 5), повідомляє Таблоїд Волині.

Більше 30% лучан за різними опитуваннями відповіли, що бачать гостру проблему «відтоку» молоді до інших країн чи міст. Наше місто має 1000 можливостей для роботи та особистісного розвитку, про них і розповість наш гість.

Присутні почують історію успіху інтернет-агенства «ARTEFACT.St», яке професійно займається просуванням сайтів в пошукових системах (контекстна реклама), підтримкою на прайс-агрегаторах, у соціальних мережах (супровід, реклама), e-mail розсилки (direct mail) та ін. Агентство сертифіковане Google, має статус Google Partner, також входить до трійки агентств по Україні, які мають статус MailChimp Experts (американський сервіс розсилок).

Під час зустрічі Андрій Сірук розкаже про такі теми:

- Старт. Перші труднощі та результати.

- Як не зупинитись та постійно розвиватись, або що мене мотивує.

- Досягнення мої особисті та компанії.

- Поради для тих, хто хоче чогось досягнути.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Я Показати IP 8 Лютого 2018 18:42
Вхід платний і той тип розкаже які всі лохі шо певелись на це гівно і після його семінару в луцьку стане паро сотень ІТ компаній які будуть входити в топ 3 по україні
Мужик Показати IP 8 Лютого 2018 20:53
Не піду. На завод на нічну ху.:..рити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus