USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Молоді у Луцьку розкажуть, як отримати гроші на свій соціальний проект

11 Лютого 2015 08:00
Вже з наступного понеділка, 16 лютого, у Луцьку розпочинається серія тренінгів «Активні громадяни», під час яких учасникам розкажуть, де взяти гроші на власний соціальний проект та як ефективно його втілити в життя. Триватимуть заняття чотири дні – до 19 лютого включно.

Організатори заходу – Британська Рада в Україні та Спілка громадських організацій «Молодіжна платформа», а також їхній партнер – Відділ у справах сім'ї та молоді Луцької міської ради – запрошують долучитися до програми активну молодь віком 17-30 років. «Це мають бути люди, які цікавляться громадським життям та волонтерством, а ще, як би банально це не звучало, хочуть змінити світ на краще – і почати робити це з власного міста», – розказав кореспонденту Інформаційного агентства Волинські Новини координатор програми у Луцьку Захар Ткачук.

Хлопець зазначив, що учасників поділять на дві групи, кожна з яких буде працювати над певним проектом. Після завершення навчання ці проекти можна буде подати на конкурс від Британської Ради, яка й виділяє кошти на їх реалізацію. Кількість проектів, які лучани зможуть подати на конкурс – чотири, а тому найбільш активні зможуть розробити власні – і подати вже їх. На всіх етапах розробки та втілення проектів у життя учасники програми зможуть розраховувати на підтримку СГО «Молодіжна платформа».

На думку Захара Ткачука, найбільше шансів на перемогу, а, отже, і на отримання грошей, мають соціальні проекти, пов’язані з волонтерством різних напрямків та допомогою воїнам АТО. Проте кожна ініціатива, якщо вона тільки пов’язана з громадою міста, має шанси на успіх.

Варто зазначити, що, окрім вже згаданих соціальних проектів, на курсі учасникам розкажуть секрети тайм-менеджменту, міжкультурної комунікації, лідерства, мотивації та досягнення успіху у всьому, за що б вони не бралися.

Все, що потрібно, щоб долучитися до спільноти і відвідати тренінг – це зареєструватися онлайн за посиланням та чекати відповіді від організаторів. Як повідомив нам координатор програми Захар Ткачук, наразі попит перевищує пропозицію – на програму подало заявки 100 чоловік, причому місць лише 30. Тому, буде відбір. Але пробувати свої сили варто.



Довідка. «Активні громадяни» – програма Британської Ради для молоді у галузі міжкультурного діалогу і соціального розвитку.

Проект стартував в 2009 році та реалізується більше ніж у 40 країнах Близького Сходу, Північної Африки, Європи, Південної та Східної Азії.

Мета проекту полягає у сприянні соціальним змінам і забезпеченні сталого розвитку шляхом створення і розбудови мережі молодих лідерів із залученням молодіжних організацій, які є рушіями реформ у своїх громадах та надання їм знань та навичок, що сприятимуть побудові відносин між людьми на засадах рівності та рівних можливостей, поваги до різноманіття, вміння вести безконфліктний діалог.

В Україні проект розрахований на розвиток серед молоді знань та навичок, які б сприяли міжкультурному діалогу та вирішенню конфліктів в масштабі всієї України, насамперед на Сході України.



Фото: britishcouncil.org.ua.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 11 Лютого 2015 08:36
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus