USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Молоді сім’ї Луцька не зможуть претендувати на житловий кредит?

10 Червня 2008 20:33
Як повідомляє репортер «Волинських новин», під час засідання круглого столу в готелі «Україна» директор Волинського відділення Держфонду сприяння молодіжному житловому будівництву Олександр Максимчук розповів, що по завершенню проекту молодіжного будинку, фонд припинить свою діяльність. Він пояснив це відсутністю належного фінансування та відсутністю земельних ділянок. Однак заступник голови облради Волині Борис Загрева вбачає проблему в позиції міністра фінансів Віктора Пинзеника.
За словами Олександра Максимчука, у липні планувалося здати будинок, призначений для молодих сімей, щоб зменшити черги на кредит на житло. Але на сьогодні у Волинському відділенні Держфонду сприяння молодіжному житловому будівництву вже змушені відмовитися від  десяти квартир, оскільки не вистачає коштів. Пан Максимчук не бачить жодних перспектив у вирішенні проблеми забезпечення житлом новостворених сімей.
У відсутності фінансування заступник голови Волинської облради Борис Загрева звинуватив центральні органи влади: «На превеликий жаль, гальмом у позитивному розв’язанні й вирішенні цієї проблеми є міністерство в особі мінфінансів Віктора Пинзеника, який не переймається цим питанням. Він займає таку позицію, щоб фонду виділяти кошти по залишковому принципу».
«У свій час відіграла роль особиста неприязнь, мабуть, міністра фінансів до керівництва фонду, що призвело до такого результату», - додав пан Загрева.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus