USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Молоді волиняни слухали про життя, кероване Святим Духом

21 Серпня 2008 16:11
В околицях села Пляшева поблизу Берестечка уже вп’яте відбувся щорічний християнський молодіжний табір на тему «Життя, кероване Святим Духом». Сто двадцять молодих православних із десяти регіонів України (від Волині до Донеччини) відпочивали, молилися, навчались, – повідомляють 21 серпня «Волинські Новини».
За інформацією сайту Волинської єпархії УПЦ КП, цьогорічний табір був добре продуманий, гаразд організований, тож не гаялося жодної хвилини і спілкування юних вірян між собою та з духовними наставниками було плідним.
До  молоді приїздили різні священнослужителі, зокрема, єпископ Полтавський і Кременчуцький Федір (Бубнюк) – голова синодального управління у справах молоді (випускник Волинської духовної семінарії), секретар Волинської духовної консисторії ігумен Марк (Левків) та капелан інституту ім. В. Липинського МАУП, що в Луцьку, священик Віктор Михалевич. Оскільки тема цьогорічного табору – «Життя, кероване Святим Духом», то отець Марк говорив на тему «Духовність у православному розумінні», а отець Віктор – «Сучасний шлях молодого християнина: проблеми і способи їх вирішення». Обидва душпастирі кажуть: порушені питання так зацікавили таборян, що доволі короткі лекції розтяглися на кількагодинні спілкування. Молодь буквально засипала священиків запитаннями.
А якщо до цього додати Літургію в соборі на Козацьких могилах, Сповіді, нічні вогнища з піснями, спортивні змагання, безліч цікавинок, якими були заповнені ці дні, то можна стверджувати: пощастило тим, хто був у цьому таборі посеред волинського бору.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Конкретно Показати IP 21 Серпня 2008 21:13
Дуже приємно читати таку новину. А що зробити щоб такі зустрічі проводились більш масово?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus