USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Молодіжка» ФК «Волинь» відчуває кадровий голод

25 Грудня 2015 08:00
Попри те, що футболісти «молодіжки» суттєво прогресують у своєму розвитку, команда, все ж, відчуває кадровий голод.

Про це у інтерв’ю проекту Золотий талант України за підсумками першої частини сезону 2015-2016 розповів старший тренер «Волині» U-21 Володимир Фігель.

- Чи задоволені ви першою частиною сезону у виконанні ваших футболістів? У чому полягає ваш резерв? За рахунок чого команда може «додати» навесні?

- Ну як задоволений? Ви самі бачите результати. Були хороші матчі, були не дуже. У нас така ситуація в команді, що ми не можемо провести тренувальний процес тими футболістами, якими граємо: одні тренуються з першою командою, інші з дублем, треті - з U-19. Ми не можемо зібратися однією командою - от і вся причина. А так, тренувальний процес у нас нормальний, хлопці готуються, але тільки через працю і самовіддачу зможуть додати. Хлопці молоді у нас, різного віку, кістяк складають гравці 1997 року народження.

- Назвіть кращі і гірші матчі вашої команди.

- «Металіст» ми повністю переграли, саме при гарній нашій грі - 6:2. Добре діяли в матчі із запорізьким «Металургом», хлопці виконали всі вимоги, всі завдання, в результаті - 5:1.

Особливо таких провальних зустрічей у нас не було, на кожну хлопці виходять і віддаються повністю. Але, бачите, у нас багато молодих хлопців, їм важко грати проти футболістів 1995 року народження. Особливо тих, хто в «Дніпрі», «Шахтарі».

- Хто з ваших футболістів найбільш явно прогресував? Хто заслуговує підвищення в клубній ієрархії?

- Воротар у нас Денис Хваліцкій, 19-ти років, ось за це півріччя прямо «вистрілив», додав у всіх відносинах! Інший голкіпер Андрій Марчук, збірник, до кінця сезону теж явно «додав». Лівий захисник Владислав Шаповал пристойно прогресував, він вже з першою командою тренується, їде в Туреччину. Юра Романюк за цей перший коло зміцнів, Сергій Петров попереду непогано діяв, в кінці сезону розігрався і другий нападник Андрій Ярошенко.

- З ким із гравців будете прощатися? З яких причин?

- Зараз, я думаю, не будемо. У нас брак футболістів.

- Які плани на зимову перерву? Де і коли пройдуть збори? Ким і як плануєте посилитися з боку, ким - з команди U-19?

- Все залежить від фінансів. Якщо все буде нормально - поїдемо в Закарпатті. Якщо коштів не знайдемо, то будемо в рівненській зимовій першості брати участь - ми подали попередню заявку. Це з 23-24 січня - до початку чемпіонату. Виходимо з відпустки теж 23 числа.

Будемо переглядати футболістів з молодших команд. Деякі тренуються з нами, коли не вистачає гравців - ті ж Гладун 1999 року, ще є хлопці.

Результати «Волині» U-21:

Сезон 2015-2016 (перша частина) - 12 місце.

16 ігор: 4 перемоги, 2 нічиї, 10 поразок, м'ячі 21-37.

У першій частині сезону «Волинь» грала в основному за схемою 4-2-3-1, іноді - 4-4-2.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus