USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Гравець «Волині» став кращим бомбардиром на «Золотій ниві»

29 Березня 2016 08:49
Команди дитячо-юнацької футбольної школи «Волині» проводять останні приготування напередодні відновлення чемпіонату ДЮФЛУ. «Волинь» U-16, яку тренують Андрій Петров і Віктор Мацюк, нещодавно повернулася з Вінниці, де зіграла турнір «Золота нива», - інформує клубна прес-служба лучан.

«Ми розглядали участь в цих змаганнях і як своєрідний навчально-тренувальний збір, і як перевірку своїх сил у змагальному процесі, - розповідає Андрій Петров, - Задоволені, що усі цілі, заплановані перед поїздкою виконані. Жили в хороших умовах, мали у розпорядженні якісні поля, могли проводити теоретичні заняття, давати додаткові навантаження, тренуватися і ще й грати у турнірі, на який приїхало 12 команд з усієї країни, причому всі представляли вищу лігу ДЮФЛУ».

У «Золотій ниві» волиняни потрапили в групу із юнацькими командами «Чорноморця», київської «Зірки» і господарями з «Ниви-Прем’єр». Усі три стартові поєдинки «Волинь» U-16 виграла.

Спочатку «з коліс» переграли «Чорноморець» 3:2 (Дмитренко, Сабатюк, Киценюк), потім розгромлена столична «Зірка» 4:0 (Дмитренко – 3, Кардаш) і мінімально подолані господарі-вінничани 1:0 (Дмитренко).

На стадії плей-офф далися взнаки навантаження, які наші юнаки отримали під час збору і той факт, що суперники грали у кожному матчі практично двома різними складами. І в півфіналі, і в матчі за 3 місце «волиняни» гідно грали у першому таймі, а от у другому «підсідали» і поступалися з однаковим рахунком 0:3 володимирському BRW-ВіКу та харківському УФК.

Зазначимо, юний «волинянин» Владислав Дмитренко став кращим бомбардиром турніру, забивши 5 голів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus