USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Молодіжка «Волині» перемогла одеситів

2 Квітня 2016 21:55
Молодіжка «Волині» перемогла одеський «Чорноморець». Про це повідомляють у прес-службі ФК «Волинь».

Несподіваний холод, який обрушився на Луцьк у ці дні, не давав футболістам рухатися повільно й обидві команди зіграли у футбол на пристойних швидкостях. Відтак, глядачі побачили чимало небезпечних атак і стрімких проривів.

Перші дві з них могли завершити точніші і вправніші господарі, але спочатку Дудіку, а потім Деді не вистачило долі секунди, щоб відкрити рахунок. Натомість, перший і єдиний момент у першому таймі для гостей увінчався голом у ворота Олександра Воробея. Норенков втік від захисту у довгий забіг до воріт «Волині» й вправно пробив у дальній кут – 0:1.

Майже відразу лучани отримали шанс зрівняти рахунок. Цього разу вже Дудік перегравав свого опонента у забігу до воріт «Чорноморця», захиснику довелося валити його руками, результат - пенальті. До м’яча підійшов наш капітан Роман Никитюк, проте переграти Зацепіна не зумів.

Лучани увімкнули фланги, де хазяйнували Деда і Дудік, і відчувалося, що ще трохи напруги і гості помилятимуться. Пожвавлення в атаці прийшло після заміни. Андрій Никитюк розпочав дві реультативні атаки «Волині» у першому таймі. Спочатку він першим же дотиком до м’яча на полі грудьми продовжив пас Чепелюку, той відправив на фланг Дудіка. Артем класно подав, а Деда головою у високому стрибку пробив у верхній дальній кут воріт Зацепіна1:1.

Доки гості приходили до тями, хрестоносці провели ще одну стрімку атаку. Знову ж Дудік пройшов флангом, сильно подав, воротар одеситів відбив кінчиками пальців, а тут як тут на його помилку чатував Петров. Кивок головою від Сергія – 2:1.

Усі питання в дебюті другого тайму міг зняти Тетеренко. Юрія після вкидання ауту у два паси вивели на ударну позицію прямо перед воротами, але на допомогу Зацепіну прийшла стійка воріт.

Утім, господарі перегравали візаві, тому швидко усе в матчі стало на свої місця. Подачу Дудіка в центр штарфного головою продовжив далі на кут воротарського Петров, а Ярослав Деда несильним, але точним ударом в дальній кут зробив дубль в матчі – 3:1.

Заключні хвилини гри стали нервовими після класного голу, який з лінії штрафного провів Глущенко3:2. Охолодив запал гостей, які побігли в атаку, стандарт від хрестоносців. Дудік спочатку його заробив, а потім подав на дальній кут. Льозін був точним – 4:2.

Нагадаємо, луцька «Волинь» вже завтра, 3 квітня, прийматиме на «Авангарді» одеський «Чорноморець». Матч розпочнеться о 14.00 годині.

Чемпіонат молодіжний команд, 20 тур

Волинь U-21 – Чорноморець U-21 – 4:2 (2:1).

Луцьк, Підшипник, 200 глядачів, 13.00.

Волинь: Воробей – Романюк, Мелінишин, Никитюк Р. (к), Сороченко – Тетеренко (Ільницький, 89), Чепелюк – Дудік, Деда (Льозін, 70) – Ярошенко (Никитюк А., 36), Петров.

Чорноморець: Зацепін – Норенков (Глущенко, 67), Сурнік, Калітов, Останін (Захарченко, 46), Ключик, Медведь (Стефурак, 50), Попов, Мурашов, Новіков, Серденюк (к).

Голи: Деда (38, 65), Петров (39), Льозін (90+2) – Норенков (8), Глущенко (80).

Попереджені: Романюк (4), Никитюк Р. (14), Петров (60), Чепелюк (81) – Мурашов (4).

Незабитий пенальті: Никитюк Р. (11) (воротар).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сераховичі Показати IP 2 Квітня 2016 22:03
Приємний рахунок!)) Вітаємо! Будемо " тримати кулаки" і вболівати завтра за улюблену команду і звичайно -перемоги!!
dvv Показати IP 2 Квітня 2016 23:13
Вже їду

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus