USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волинь» - «Чорноморець»: напередодні матчу

1 Квітня 2016 13:59
Луцька «Волинь» вже цієї неділі, 3 квітня, прийматиме на «Авангарді» одеський «Чорноморець». Нагадаємо, матч розпочнеться о 14.00 годині, - повідомляють на офіційному сайті клубу.

Один з аутсайдерів чемпіонату, «Чорноморець» більше року грає в чемпіонаті оновлено-омолодженою командою. Найгрізнішим у складі «Чорноморця», звісно, вважається Владислав Калітвінцев, орендований одеситами у «Динамо».

«Волинь» і «Чорноморець», як і в першому колі, зіграють після перерви у чемпіонаті. Лучани заповнили її товариським матчем із аматорським «Гірником» з Соснівки (львівська Прем’єр-ліга) - перемога 3:1. Одесити вдома мінімально перемогли молдавську «Зорю» (Бєльци).

У порівнянні із матчем річної давнини у Луцьку склади «Волині» та «Чорноморця» кардинально змінилися. Наприклад, у стартовій одинадцятці лучан залишилися тільки Шуст, Жуніч, Шабанов. В одеситів пригадати перпетії тієї гри можуть хіба Смирнов й капітан Філімонов. 8 березня 2015 року «Чорноморець» героїчно відстояв в Луцьку нічию 1:1, причому у тому матчі забивав тільки Івіца Жуніч. Спочатку він вразив власні ворота, а в кінці гри удаом головою зрівняв рахунок. Відзначимо, що в тому матчі кіпер одеситів Юрій Мартищук тягнув все, що летіло в його ворота.

Крайній матч. Останнє побачення «Волині» та «Чорноморця» датується серпнем минулого року. «Волинь» в Одесі перемогла 2:1.

Чорноморець – Волинь – 1:2 (0:2).13 вересня 2015 року, Одеса, стадіон Чорноморець, 6512 глядачів.

Арбітр: Березка (Київ)

Голи: Петько (74) - Матей (10), Діденко (24).

Чорноморець (Одеса): Боровик, Давид, Калітвінцев, Смірнов (Насімі, 63), Мурашов (Яворський, 57), Філімонов (к) (Гадрані, 87), Куценко, Мартиненко, Петько, Слінкін, Данченко

Волинь (Луцьк): Шуст, Насонов, Жуніч, Шабанов, Шіш, Кравченко, Політило (к), Герасимюк (Мемешев, 67), Матей, Шарпар (Козьбан, 86), Діденко (Логінов, 90+3).

Попереджені: Калітвінцев (18), Данченко (68), Давид (82) – Шабанов (22), Насонов (35), Шуст (82).

Відеоогляд поєдинку 1 кола:


Історія стосунків. Статистика матчів команд у чемпіонатах України наразі така: 31 матч, +17=7-7, 47-23 на користь одеситів. Утім, за останні 3 сезони картинка протиборств фактично рівна. Цікаво, що жодній з команд не вдавалося забити більше двох голів у ворота іншої.

Кращий бомбардир в цих матчах – Тимерлан Гусейнов, який чотири рази забив лучанам. Цікаво, що жоден з «волинян» більше одного голу у ворота «Чорноморця» не забивав. Із діючих гравців «Волині» це можуть зробити Жуніч та Козьбан.

Свої-чужі. У лучан колишніх «моряків» двоє в основному складі – Анатолій Діденко й Олег Гуменюк.

Дискваліфіковані. Відсутні.

Травмовані: Відсутні.

Квитки: продаються у касі «Авангарду».

Арбітр: Катерина Монзуль (Харків).

Трансляція: канал «2+2», коментатори Володимир Кобельков та Олег Шмідт.

«Молодіжки»: Команди U-21 зіграють у суботу 2 квітня о 13.00 на стадіоні «Підшипник», вхід вільний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Зовсім ні Показати IP 1 Квітня 2016 14:12
3 квітня.
Хрен собачий до Зовсім ні Показати IP 1 Квітня 2016 17:04
3 березня також підходить. Аби в цю неділю. :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus