USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Молодіжка «Волині» зіграла у Луцьку з луганчанами

19 Квітня 2014 20:28
Мокра погода, слизьке поле зумовлювали не тільки невиразні стартові хвилини, але й чимало несподіваних рикошетів та обрізок, на які чатували нападники обох команд. «Волинь» приймала на власному полі однолітків із луганської «Зорі», - повідомила клубна прес-служба лучан.

У складі молодіжного складу «Волині» виділимо появу в стартовому складі Артема Шабанова та Павла Циркуненка, які відновилися після травм. Із основного складу в дубль делегували й Сергія Літовченка, Дмитра Задерецького та Редвана Мемешева.

Першу таку нагоду дочекався Філіп Будківський, який вийшов віч-на-віч із Літовченком, але нагоду втратив.

«Волинь» відповіла хорошим ударом Коблюка, щоправда, аж із 30 метрів.

Із 15 хвилини намалювалася територіальна перевага «Волині», яка, втім, було означена більше заробленими стандартами і контролем м’яча, аніж небезпечними ударами.

«Зоря», зрозуміло, відповідала контратаками і в одній з них Будковський із Тертишним мали шанс забивати. Але перетримали м’яча і Тертишний бив із невигідної позиції.

«Волинь» на 25-ій хвилині створила відразу два моменти. Спочатку Літвінєнко із гострого кута, але з близької відстані влучив у зовнішній бік сітки, а от момент Мемешева можна вважати гольовим – Редван після «подарунка» від захисників влучив у кіпера «Зорі» із лінії воротарського.

Що далі мокрим ставало поле, тим важче давалися командам моменти і тим важливішими ставали розіграші стандартних моментів. Після одного зі штрафних «Зоря» заробила пенальті, але Квашук з 11-метрів "вдарив по горобцям"…

Наступний стандарт мав приносити удачу господарям. Роман Никитюк пробивав на силу штрафний із 35 метрів, замість удару вийшов дуже небезпечний простріл, на який не встигли нападники дублю «Волині».

На другий тайм замість Задерецького вийшов Артем Дудік, який і став автором першого небезпечного моменту в таймі: Літвінєнко прийняв м’яча на груди, скинув під удар Дудіку, але Артем із 20 метрів у рамку не влучив.

Натомість ініціативу на якийсь час перехопили гості: «Зоря» кілька разів дуже небезпечно атакувала флангами. Один із навісів закінчився несильним ударом головою по центру воріт від Манджгаландзе. Гіулі ще раз перевірив пильність Літовченка, коли пробивав з тієї ж позиції, але ногою. Сергій був уважний і зловив м’яча.

Поступово пристрасті і жага боротьби в матчі загострилися і арбітр нароздавав попереджень гравцям. «Волинь» спробувала кілька разів перевірити Полтавченка з далекої відстані – не вельми успішно.

У кінцівці матчу «Зоря» знову перейшла на контратаки. «Волинь» була стараннішою - відзначимо активність та удари Дудіка та Літвінєнка. Але найкращий шанс мав Тарас Коблюк, якому пас на лінію воротарського видав Дудік. Тарас бив в дотик, але м’яч пролетів над хрестовиною. А йшла перша компенсована арбітром матчу хвилина…

У результаті – бойова нічия - 0:0.

Завтра на "Авангарді" о 15.00 годині зустрінуться основні склади команд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus