USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Молодіжка «Волині» зіграла у Луцьку з одеситами

28 Квітня 2014 08:19
Дуже різними виявилися два тайми матчу 27-го туру чемпіонату молодіжних команд між луцькою «Волинню» та одеським «Чорноморцем», який відбувся вчора, 27 квітня, у Луцьку. В першій половині матчу подекуди здавалося, що команди наїлися перед матчем сон-трави – дуже вже повільними були гравці, а моменти створювалися сумбурно.

У лучан відзначимо активність Коблюка із Хомченком, наполегливість Літвінєнка. У «Чорноморця» моментів було менше, але вони були небезпечнішими. Мартиненко пробив головою у стійку після рикошету від «волинянина». Удар Яворського відбив Олександр Ярмощук, - повідомляє клубна прес-служба лучан.

Другий тайм набагато активніше розпочали господарі. На 53-ій хвилині «волиняни» вдало перехопили м’яча в центрі і розпочали масовану атаку. Перша спроба Хомченка і Коблюка була невдалою, а от друга хвиля атаки закінчилася феєричним дриблінгом Віктора у штрафній і фолом проти нього одеситів. Сам постраждалий взявся пробивати пенальті, але Мартищук дав раду його удару…

Забігаючи наперед, скажемо, що кіпер «Чорноморця» після цього зловив справжній кураж. «Чорноморець» традиційно для гостей грав на контратаках і чекав помилки «Волині». Вона, на жаль, не змусила довго чекати.

На 60-ій хвилині Смірнов підкараулив свій шанс після подачі кутового і рикошетної паніки в центрі штрафного. Капітан одеситів несильним, але точним ударом головою влучив під поперечину – 0:1. До кінця гри рахунок не змінився, тож лучани вдома мінімально поступилися одеситам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus