USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Молодіжний парламент Волині – лише формальність?

16 Вересня 2009 09:19
Під час засідання колегії Волинської обласної ради окремі депутати висловили сумнів у ефективності роботи Молодіжного парламенту Волині. Про це  повідомляє 15 вересня репортер «Волинських Новин».
 
Голова Молодіжного парламенту Волині Валерій Ляшук коротко розповів про структуру, яку він очолює.
 
Проте у депутата облради, голови постійної комісії з питань молодіжної політики, спорту й туризму Ігора Гузя виникли зауваження. На його думку, потрібно «промоніторити», що робила ця громадська організація протягом 3-х з половиною років. Депутат вважає, що фактично Молодіжний парламент Волині існує лише на папері, а у області є набагато активніші молодіжки.
 
Його думку підтримав інший депутат – Петро Камельчук. За його словами, з доповіді пана Ляшука нічого не почули про реальну роботу Молодіжного парламенту Волині. Ця громадська організація, як вважає пан Камельчук, в житті області не відіграє ролі.
 
Проте голова Волинської обласної ради Анатолій Грицюк іншої думки – з структурою, яку очолює Валерій Ляшук, потрібно співпрацювати.
 
Зрештою, колегія Волиньради інформацію пана Ляшука взяла до відома та рекомендувала голові Молодіжного парламенту Волині спільно з виконавчим апаратом облради здійснити організаційні заходи щодо вирішення питань співпраці. Крім того, на пропозицію заступника голови Волиньради Бориса Загреви, профільна депутатська комісія під час свого засідання розгляне питання співпраці з молодіжними громадськими організаціями Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 16 Вересня 2009 10:40
Ляшук хватить бавитися. Тобі вже 43 роки. Яка молодіжка? Вже скоро товариство ветеранів треба буде організовувати!
несторонній гість Показати IP 16 Вересня 2009 13:45
Сказати що Молодіжний парламент ефективно працював, не можна звичайно.. проте звинувачувати в усьому Ляшука не можна, нехай депутати і голова облради не словом а ділом (тобто фінансово і організаційно) посприяють діяльності МПВ.. А Гузь нехай краще розкаже скільки "Національний альянс" і інші його структури потратили грошей платників податків на свої акції, там суми шестизначні..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus