USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Молодому волинському педагогу дали житло

22 Січня 2014 13:37
На виконання програми забезпечення житлом сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, торік у Любомльському районі використали майже 200 тисяч гривень. За ці гроші придбали помешкання на території трьох сільських рад. А вже цього року в райцентрі житло отримав молодий учитель Антон Марцинішин, інформує ВОДТРК.

Документи і ключі новоселу вручили представники районної та міської влади. Як наголосив перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Склянчук, і надалі ефективно реалізовуватиметься програма забезпечення житлом дітей-сиріт.

Антон Марцинішин жив у невеличкій хатині з бабусею-опікуном. У новому помешканні з дружиною і дворічним сином йому просторо.

Привітали новоселів і наповнили їхню домівку щедрівками аматори сцени районного будинку культури.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Костя Показати IP 22 Січня 2014 14:14
Він що у Беркут пішов, що поліпшення відчує

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus