USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Молодики, які напали на магазин у Львові, чинили розбої в Луцьку

12 Квітня 2018 15:43
Співробітники Луцького відділу поліції встановили причетність двох 18-річних волинян до скоєння розбійних нападів та грабежу на продуктові магазини в Луцьку.

Про це повідомляє прес-служба волинської поліції.

У ході досудового розслідування поліція встановила, що 2 січня цього року близько 19 години по вулиці Ветеранів у Луцьку правопорушники зайшли в продуктовий магазин і застосували до продавця балончик сльозогінної дії. Погрожуючи предметом, схожим на пістолет, вони забрали із каси близько 5 тис. грн. Один із співучасників злочину з торгового залу і викрав солодощі й пляшку коньяку. Після чого нападники вибігли із магазину та втекли.

Правопорушників поліцейські затримали у Львові, де ті також вчинили розбійний напад на магазин.

«Під час досудового розслідування встановлено причетність вказаних осіб також і до скоєння інших злочинів на території обласного центру. Загалом йдеться, про два розбійних напади та грабіж. Так, у листопаді 2016 року, вони, приставивши ніж до горла продавця, скоїли розбій у одному із продуктових магазинів Луцька. На початку цього року зловмисники пограбували магазин», - розповів заступник начальника Луцького відділу поліції Аркадій Найдич.

Слідчі оголосили зловмисникам про підозру в скоєнні інкримінованих злочинів за ст. 187 (розбій) та 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Вони затримані та перебувають під вартою. Їм загрожує від семи до дванадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Оверко Показати IP 12 Квітня 2018 16:09
А нічо їм не буде. Вони розкаються і наш найгуманніший суд дасть рік умовно з тижневим випробовувальним терміном. А суддя буде їздити на новій машині.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus