USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.85
  • PLN 9.72 9.85

Молилися у храмі й під дощем: у Луцьку попрощалися із загиблим Героєм Денисом Кудрявцевим

6 Листопада 2022 14:12
Сьогодні, 6 листопада, Луцька громада віддала останню шану Денису Кудрявцеву, який загинув у бою із російськими загарбниками 1 листопада поблизу Ягідного Куп’янського району Харківської області.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Захисникові був лише 41 рік. Боронити Україну пішов на початку березня, коли був призваний на військову службу за мобілізацією.

Відспівували Героя у Свято-Троїцькому кафедральному соборі. Людей, які прийшли провести в останню дорогу Дениса Кудрявцева, було стільки, що храм не умістив усіх. Тож люди молилися під дощем.
У скорботній промові протоієрей Віталій Собко наголосив: «Сьогодні, молячись за новоспочилого Дениса, можемо оцінити його життя і сказати впевнено: він, ідучи до Господа, може не боятися, що його майбутнє потьмарене чи невизначене. Адже він за таке коротке життя засвідчив свій вибір. Бо ходив до храму, слухав Боже слово. Але якщо для багатьох Боже слово ефемерне поняття, то для нього – істинне. Це він засвідчив своїми діями. Він бачив приклад Христа, який аби спасти інших, пожертвував собою. Так і вчинив сам. Пожертвував молодим життям заради кожного з нас».
Після завершення панахиди домовину з тілом Героя прощальною ходою пронесли Театральним майданом. У цей момент лучани, віддаючи останню шану загиблому, утворили живий коридор і прихилили коліна перед захисником. Біля фотостенду «Герої Небесної Сотні – Загинули за єдність України» скорботна процесія виконала Державний Гімн.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним полеглого захисника. Вічна пам’ять, честь і шана Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анатолій Показати IP 7 Листопада 2022 07:36
Вічна пам'ять ГЕРОЮ...
Теятна Показати IP 7 Листопада 2022 21:16
Царство Небесне Денису! Як жаль!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus