USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

У Луцьку провели в останню путь 26-річного Героя Юрія Головача

15 Жовтня 2022 15:01
Сьогодні, 15 жовтня, Луцька громада віддала останню шану Юрію Головачу, який загинув у бою із російськими загарбниками в районі населеного пункту Терни, що на Донбасі. Боронити територіальну цілісність та незалежність України він пішов за мобілізацією ще у середині серпня.

Про це повідомили в Луцькій міській раді.

Відспівували Героя 1996 року народження у Свято-Троїцькому кафедральному соборі. До спільної молитви за упокій душі спочилого разом з духовенством, родиною, бойовими побратимами, долучився і Луцький міський голова Ігор Поліщук спільно із заступником голови обласної ради Григорієм Пустовітом.
Священник, який проводив чин похорону, наголосив: «Щодень воїни-захисники, на жаль, покладають свої голови. Лише в нашому соборі ми сьогодні відспівуємо 65-го Героя. Те, що вони віддають життя, є зерном, з якого проросте майбутнє України. Тому, стоячи тут, у храмі Божому і проводжаючи спочилого, давайте йому подякуємо, що він дав нам шанс побачити нову, вільну країну. Бо він склав свою жертву не лише за себе і рідних, а й за нас усіх».
По завершенню богослужіння домовину з тілом воїна пронесли Театральним майданом. На честь військовослужбовця, що віддав життя за захист України, військовий оркестр виконав державний гімн. Поховають Юрія Головача на Алеї почесних поховань міського кладовища у селі Гаразджа.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus