USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Монах з Волині - на передовій з початку АТО

17 Жовтня 2014 11:32
Ієромонах Макарій із чоловічого православного монастиря у Жидичині призваний на службу у зону АТО капеланом ще з самого початку проведення військових дій.

«Знаю його як хорошого справжнього монаха, молитва якого була неодмінно помічною. На декілька днів усього він приїхав додому. Вже 20 жовтня повертається назад до своїх сестер і братів, які воюють на передовій», - розповіла на своїй сторінці у соцмережі ФБ прихожанка монастиря Тетяна Пилипович.

«На кілька хвилин завітав у гості, дав благословіння новонародженій прихожанці (тобото моій донечці Софійці). Поділився хвилюваннями за тих, хто воює поряд: зима вже незабаром, а теплих речей і засобів їх придбати практично немає!», - повідомила вірянка.

Тому усіх небайдужих вони разом просять допомогти бійцям з Волині теплими речами. Адже на передовій герої оберігають наш спокій, ризикуючи власним життям.

ТЕРМІНОВО ПОТРІБНІ:

термобілизна бушлати рукавиці шапочки теплі теплі футболки труси спальники кофти теплі шкарпетки куртки теплі берці рушники махрові ,темні дощовики гумові чоботи засоби особистої гігієни продукти , теплі балаклави, ковдри та багато чого іншого!!!!

ПУНКТ ЗБОРУ РЕЧЕЙ: ТЦ «ГРАНД ВОЛИНЬ» магазин «Вишиті ідеї» (066 528 303 21).

Прохання до небайдужих волинян по можливості надсилати кошти на картковий рахунок Приватбанку 5211 5373 4975 3025 Дядюсь Олег Олександрович.

«Наперед дякую від імені командирів та наших бійців. Божих вам благословінь!», - капелан 2 батальйону Національної гвардії ієромонах Макарій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus