USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинянам з передової передали прапор з побажаннями

4 Грудня 2014 16:16
Волинські бійці отримали чергову партію допомоги від волонтерів. Так, 30 листопада «Автомайдан України» відправив близько 4 тонн допомоги бійцям на Схід.

Одна автівка поїхала в Дебальцеве – 1 батальйону територіальної оборони «Волинь» , інша – в Піски – ДУКу. Про це повідомили у прес-службі «Автомайдану України».

По дорозі в Дебальцеве волонтери передали пакунки з речами в Артемівськ, а також в Чорнухіне, де також перебувають наші воїни.

Активіст «Автомайдану України» Геннадій Хомутінкін розповів, що бійці не втрачають віру у перемогу, незважаючи на погодні умови та активізацію дій терористів.

«Ми передали хлопцям всі необхідні речі – від теплих шкарпеток до спальників та продуктів харчування. Хлопці дуже задоволені. Влаштували нам теплий прийом. І навіть передали прапор волинянам із побажаннями», - каже чоловік.

« Вони із радістю читали дитячі листи. Для них це найбільша підтримка. І показували нам, як живуть : кухню, спальні і навіть душову», - резюмує він.

Автомайданівець розповів, що ситуація на Сході з кожним днем ускладнюється через погоду.

«З одного боку, зима може зменшити активність терористів, але з іншої - навпаки. Не знаєш, що від них чекати», - поділився своїми думками волонтер.

В Піски привезли допомогу у місце розташування ДУКу. Бійці визначились, що їм потрібно, а все інше повезли хлопцям на блокпости. Іван Бощук зазначив, що ситуація там і надалі напружена.

«На жаль, ніякого перемир`я немає. У вечірню пору обстріли зі сторони терористів посилюються. Бойовий дух бійців вражає. В ДУЦі – добровольці, а це переважно ті люди, які ще вчора були підприємцями, а сьогодні взяли до рук зброю і відбивають атаки професіоналів.



До збору чергової партії допомоги долучилися абсолютно всі – від підприємців до пересічних лучан.

Волонтерка Олена Цикіна розповіла, що Луцький домобудівельний комбінат надав медикаменти, бинти, джгути, протизастудні препарати.

Перукарня «Божена» - машину для стрижки, 5 літрів шампуню і туалетну воду для дезінфекції.

Волонтерка групи «Волиньсос» Тетяна Должко принесла цілий ящик медикаментів, а також термобілизну, теплі речі.

Неодноразово допомагали «Поліські партизани». Цього разу вони теж не залишилися осторонь.

Окрім того, власник комісійного магазину подарував намет.

Приватний підприємець Михайло Цикін закупив багато пар теплих шкарпеток, докупив спальники, а також приніс гроші.

Кікімори для снайперів прислали із Запоріжжя, 7 спальних мішків передали у Харкові.

Також долучилася і Волинська обласна дитяча лікарня, яка організували пункт прийому речей для бійців АТО. Вони зібрали продукти харчування і теплі речі. Медсестри впевнені, що головне – не афішувати про свою роботу, а допомагати бійцям, хто як може.

ГО «Автомайдан України» висловлює подяку всім, хто не залишається байдужим і допомагає бійцям. Разом – ми сила! Слава Україні!

Звернення «Автомайдану України» до волинян

«Ми розуміємо, що війна виснажує. Але вона стосується кожного. Кожного українця, кожного волинянина. Подумайте про діток, які в силу певних обставин залишилися там і не змогли виїхати! Подумайте про бійців, які мерзнуть в окопах і на блокпостах! Подумайте про їх сім`ї і про те, що вони відчувають, знаючи, що кожного дня їх батько, син чи чоловік перебуває на лінії вогню! Подумайте врешті-решт про себе! Чи хотіли б ви бачити на своїх вулицях бойові машини, одягати бронежилети і каски, щоб вийти у магазин, і ховатися від обстрілів в холодну зиму у підвалах?

Ми, волонтери, звертаємось до вас і просимо вас слухати і бачити. Бачити те, що відбувається. І чути нас. Сприймати. Це наша реальність. Зовсім незабаром Новий рік! І замість іграшки на ялинку ви можете купити теплі рукавички, солодощі для «дітей війни».

Ми дякуємо вам за все, що ви робите. Без вас би не було волонтерського руху! І без вас би ворог пошматував значно більшу частину української землі! Ми не повинні цього допустити! Слава Україні! Слава вам, люди, волонтери і просто небайдужі, за те, що ви є!»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus