USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Хакери зламали російські держтелеканали і запустили вірш Монатіка про війну в Україні

27 Лютого 2022 00:32
Знаний співак, лучанин Дмитро Монатік опублікував проникливий текст із закликом до країни-агресора Росії припинити кровопролиття та війну. Окрім цього, він закликає росіян не мовчати про події в Україні.

Відеоряд із текстом він опублікував у Instagram.

У тексті є рядки: «Ты этого хотела, русская власть, спасти Украину – и пришла убивать», "Прошу, не молчите. Пока кричат наши дети от взрывов».Хакери Anonymous зламали державні телеканали і запустили в ефірі вірш Монатіка, в якому він розповідає про напад Росії на мирну Україну, повідомляють на сторінці Anonymous в Twitter.

«Anonymous зламали російські державні телеканали, щоб транслювати правду про те, що відбувається в Україні», – підписали допис та опублікували відеопідтвердження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ольга Показати IP 8 Квітня 2022 14:32
Так, зараз з'явиться багато подібних віршів. Ось ще один правдивий і болісний для росіян http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=943624

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus