USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Морський піхотинець із Волині на 100-річчя приймав гостей. ФОТО

17 Серпня 2013 11:15
Із нагоди відзначення 100-річчя, Олексію Харечку, уродженцю Волині, вручили вітальну листівку від Президента України, грошову винагороду та букет квітів у подарунок, інформує ProKovel.
Олексій Харечко народився 15 серпня 1913 року. У роки Великої Вітчизняної війни, разом зі своїми побратимами, у статусі морського піхотинця, визволяв від фашистів Румунію, Болгарію, Чехословаччину та інші країни Європи. А повернувшись із військової служби, у 1946 році, в рідне село Облапи Ковельського району, взявся за прадідівське ремесло: порався біля худоби, обробляв землю, збудував власну хату.
Зі слів ювіляра, усе своє свідоме життя Олексій Никифорович працював на фермі підвозчиком кормів. Більше трудився, ніж відпочивав, але постійно дбав про своїх дітей, онуків, правнуків, віддавав їм своє тепло і ласку, вчив людяності, доброти, поваги до старших, і виросли вони у любові та турботі. Батьківської опіки сповна вистачило всім 8 дітям.
З нагоди 100-річчя, найстаршого мешканця Облап Ковельського району, ветерана Великої Вітчизняної війни Олексія Харечка, привітали заступник голови райдержадміністрації Андрій Мигуля, заступник начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Світлана Ювченко, представник районної організації ветеранів Валентина Остапчук, голова Облапської сільської ради Любов Демчук.
Усі вони побажали довгожителю міцного здоров’я, втіхи від дітей, онуків, правнуків, праправнуків, Божого благословення та радості від кожного прожитого дня. А ще Андрій Мигуля вручив ювіляру вітальну листівку від Президента України Віктора Януковича, грошову винагороду та букет квітів у подарунок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus