USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Прикарпатська фірма вперто клеїть герб Волині на горілку

19 Грудня 2014 12:44
Івано-Франківській компанії ТзОВ «Галичина-Табак» порадили припинити неправомірне використання символіки Волинської області.

Про це повідомили в прес-службі Волинського обласного територіального відділення АМКУ, - інформує 4 влада.

Адміністративна колегія Волинського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України 18 грудня 2014 року згідно з результатами розгляду подання Волинської обласної ради надала рекомендації ТзОВ «Галичина-Табак» Івано-Франківська з метою припинити дії з неправомірного (без отримання відповідного дозволу обласної ради) використання символіки Волинської області - зображення герба Волині на етикетках продукції (горілок) серії «Етнос Волинь Вірність традиціям» та «Етнос Полісся Вірність традиціям», іншої продукції, при їх виробництві та реалізації, що містять ознаки порушення, передбаченого статею 1 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції» у вигляді вчинення дій у конкуренції, що суперечать торговим та іншим чесним звичаям у господарській діяльності.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що гербу Волині на горілці не буде, оскільки депутати проголосували проти надання дозволу ТЗоВ «Галичина – Табак» на використання символіки Волині. Тоді 11 депутатів проголосували проти рішення щодо надання ТЗоВ «Галичина – Табак» права використовувати на етикетках власної продукції герб Волині.

Окрім того, логотип області, що використовується на пляшках горілки, виробленої за межами Волині, викликав обурення голови облдержадміністрації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ФІОЛЕТ Показати IP 29 Грудня 2014 20:59
Це така ж прикарпатська фірма -як я фіолетовий .Єлова на пару з своїми партнерами Сухомлиншою і Башкаленком . Просто на волині вже клецма не має де ставити -так на Франківщину втікли.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus