USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Московський проспект в Києві носитиме ім'я Степана Бандери

7 Липня 2016 20:31
Депутати Київської міської ради перейменували 5 вулиць, провулок та проспект, назви яких були пов’язані з комуністичним тоталітарним режимом.

Це рішення прийняли на засіданні 7 липня, повідомили у прес-службі Київради.

Зокрема, проспект Московський став проспектом Степана Бандери, вулиця Баумана у Шевченківському районі стала вулицею Януша Корчака, вулиця Кутузова на Печерську – вулицею Генерала Алмазова, вулиця Суворова на Печерську – вулицею Михайла Омеляновича-Павленка та провулок Кутузова у центрі столиці – провулком Євгена Гуцола.

"Відповідні назви вшановують пам’ять видатних діячів українського народу.

Усі пропозиції щодо перейменування пройшли громадські обговорювання на єдиному веб-порталі територіальної громади в спеціальній рубриці Е-МІСТО та погоджені всіма профільними комісіями Київради", – зазначили у Київраді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Лучанка Показати IP 7 Липня 2016 20:47
Давайте, нарешті, вже й країну на Бандерштат перейменуємо. Бо вже всі зрозуміли, що бандерівці в нас є. Ще зараз потрібно на кожному кроці пам'ятники святому отцю нації наставити. Як же це все набридло! Ще когось совками кличуть, а самі без ідолів жити не можуть. Не здивуюся, коли незабаром будуть біля пам'ятників Бандері малят в юні бандерівці приймати...
скептик до Лучанка Показати IP 9 Липня 2016 20:07
так слава Героям !!!!!!!!!! а кому набридло - чемодан, вокзал, расєя
!!! Показати IP 7 Липня 2016 20:51
тепер заживемо!
123 Показати IP 7 Липня 2016 21:06
А що з цього приводу хочуть сказати інтернет-тітушки? Треба ж якось відробляти сплачене вованом вованичем.
456 до 123 Показати IP 7 Липня 2016 21:18
А такої думки у голові немає, що люди можуть просто думати не так, як такі дуже свідомы громадяни як Ви, котрим "Нам хліба не треба, нам Стьопочка світить"? Чи в нашій дуже демократичній державі свобода слова і думки має чітко окреслені ідеологічні параметри? Тоді, насмілюсь запитати: чи то є СВОБОДА в такому випадку і на фіга вона нам потрібна?
999 до 456 Показати IP 8 Липня 2016 11:13
А для чого Ви відписуєте істотам без звивин в голові?? Чим воно думати має?? Ми зараз спостерігаємо зародження нового совка, тільки під соусом псевдопатріотизму. Такого плану істоти вважають, що чим голосніше і частіше кричати Слава Україні, чи треба чи ні, тим він більший патріот. При цьому недопалка в смітник не кине, в дворі папірці не позбирає і т п. А як же, він для високих ідеологічних матерій створений, тільки йому за Україну болить і для цього треба чимдуж верещати різного роду СЛАВА. Таки совок за 70 років на рівні інстинктів вївся в голови декому, їм героїв подавай, щоб молитись на кого було, комусь лєніна, комусь бандеру. Дуже зручно знаєте, ні думати ні працювати не треба, знати кілька слів, на кшталт слава, зрада, ганьба та і все.
скептик до 999 Показати IP 9 Липня 2016 20:09
так ти навіть не істота. ти номер 999. із якої зони, убогий?
ще не зовсім свідоми Показати IP 7 Липня 2016 21:07
Оце реально перша серйозна економічна реформа! Буде таке шалене поповнення бюджету, що можна і без грошей МВФ обійтися. Особлива подяка колективу трударів, які довго дули щоки, спускали пар з вушей і, нарешті, прийняли революційне рішення!!!
владимир Показати IP 8 Липня 2016 17:04
Оце ПЕРЕМОГА так ПЕРЕМОГА

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus