USD 39.55 39.80
  • USD 39.55 39.80
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Москву вкотре атакували безпілотники

21 Серпня 2023 10:06
Міністерство оборони Росії знову заявило про нібито атаку українських безпілотників. За їхніми словами, в Московській області збили два дрони.

Запуск безпілотника стався близько 6:50 за московським часом. Його начебто виявили над територією Московської області та знищили засобами радіоелектронної боротьби в районі населеного пункту Покровське Рузького району, передає Бабель.

Утім вже о 8:16 там заявили про ще одну атаку – дрон начебто збила російська ППО над територією Істринського району Московської області.

Збиття безпілотника на підльоті до Москви підтвердив мер міста Сергій Собянін. За його словами, руйнувань та постраждалих внаслідок атаки БПЛА немає.

Як пишуть російські медіа, аеропорт «Внуково» тимчасово призупиняв роботу. Також рейс «Аерофлоту» з російського міста Єкатеринбург замість московського «Шереметьєво» приземлився у Казані. Коли літак мав розпочати зниження, лайнер розвернувся. Пілот оголосив, що всі аеропорти Москви закриті.

Про обмеження роботи повідомляв і аеропорт «Домодєдово». Там заявили, що «для забезпечення додаткових заходів безпеки з 6:26 введено тимчасову заборону на прийом та виліт літаків».

О 8:30 роботу аеропортів «Домодєдово» і «Внуково» начебто відновили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus