USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Моторошна ДТП у Болгарії: в автобусі на трасі згоріло 45 туристів. Відео

23 Листопада 2021 08:29
У Болгарії на автомагістралі «Струма» в результаті ДТП і подальшого загоряння автобуса загинули 45 осіб.

Загалом в автобусі з македонською реєстрацією їхали 52 людини. Серед загиблих – 12 неповнолітніх, а також водій автобуса. Вижити вдалося семи пасажирам, вони перебувають під наглядом медиків, пише УНІАН з посиланням на BGNES.

Аварія сталася близько третьої ночі.

«На 31-му кілометрі траси сталася ДТП з автобусом, в якому їхали 52 людини, в результаті чого виникла пожежа. Загинули 45 людей. На місці керує ситуацією глава МВС. Оперативно-розшукові заходи тривають, але пожежа сталася в результаті нещасного випадку. Решта постраждалих доставлені в лікарню, їхній стан не важкий», – повідомив журналістам начальник пожежної охорони Нікола Ніколов.
Врятувати вдалося 2 жінок та 5 чоловіків. Їх терміново госпіталізували у тяжкому стані. У 6 постраждалих – опіки обличчя й верхніх дихальних шляхів та рвані рани, ще в одного пацієнта – травма ноги.

У пожежній службі підтвердили, що автобус мав македонську реєстрацію. Найімовірніше, що він прямував через Болгарію до Стамбула. Попередньо відомо, що загиблі були туристами з Північної Македонії.

Як розповіли в ефірі болгарського телеканалу NOVA, пасажирський автобус врізався в огорожу й тоді спалахнув. Це сталося поблизу села Боснек. ЗМІ пишуть, що через зіткнення двері транспорту були заблоковані, через це люди не могли вибратися самостійно.

Прем’єр-міністр Північної Македонії Зоран Заєв висловив співчуття у зв’язку з подією. Наразі рух трасою тимчасово обмежено.

Розглядається кілька причин аварії: несправність автобуса, стан дороги (йшов дощ) та можливість того, що водій заснув. На зазначеній ділянці водії часто перевищують швидкість, що призводить до великої кількості ДТП.

Читати також: Назвали ймовірну причину ДТП з автобусом у Болгарії

Дорожній експерт з Болгарії Діана Русинова розповіла, що на ділянці траси було багато проблем, минулого літа там латали ями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus