USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Зіткнулися «ВАЗ», трактор і «Opel»: подробиці ДТП, у якій загинуло подружжя волинян

29 Листопада 2019 11:51
ДТП, у якій загинуло подружжя, сталася 28 листопада близько 18 години на автодорозі неподалік села Піща Шацького району.

Як інформує пресслужба волинської поліції, під час аварії зіткнулися ВАЗ, Opel Combo та трактора New Holland.

Поліцейські встановили, що за кермом автомобіля ВАЗ перебував 62-річний житель Любомльського району. Його автомобіль зіткнувся із попутним трактором New Holland під керуванням 59-річного жителя Шацького району, а також автомобілем Opel Combo за кермом якого перебував 70-річний житель Любомльського району.

Внаслідок ДТП загинули 62-річний водій та 61-річна пасажирка легковика ВАЗ. Обоє жителі села Полапи Любомльського району. Тілесні ушкодження також отримав пасажир цього ж транспортного засобу – 63-річний житель райцентру Шацьк. Його госпіталізували.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель декількох осіб слідчі поліції області розпочали кримінальне провадження за ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus