USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

«Моє місто – моє натхнення»: у Володимирі стартував мистецький пленер

21 Червня 2022 23:27
20 червня у культурно-мистецькому центрі Володимира відбулося відкриття пленеру художників «Колорит», який триватиме до кінця тижня.

Цей мистецький захід проводять у місті вже 24-й рік поспіль, повідомляють у міській раді Володимира.

Цьогоріч до участі у пленері зголосилися 20 художників, більшість з яких місцеві, проте знані далеко за межами Володимира. А є й такі, які беруть участь уперше, зокрема юні вихованці дитячої художньої школи ім. М. Рокицького та мисткині з Харкова й Дніпра.

Протягом тижня художники створюватимуть картини, надихаючись мальовничими куточками древнього Володимира, адже цього року в пленеру і тема відповідна: «Моє місто – моє натхнення».

Окрім цього, майстри пензля зображуватимуть на своїх полотнах патріотичні мотиви, що відповідають теперішній ситуації в Україні. Офіційне закриття пленеру «Колорит» заплановано на 25 червня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus