USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

«Моє звільнення затягується через пакетне голосування», - Гонтарева

1 Березня 2018 20:42
Глава Національного банку України (НБУ) Валерія Гонтарева вважає, що її звільнення та призначення нового глави затягується через внесення цих двох питань до парламенту в єдиному пакеті, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Усі, і "Блок Петра Порошенка", і "Народний фронт", підтримали кандидатуру Якова Смолія (виконувач обов'язків глави НБУ - ІФ). У тому, що за моє звільнення набереться 450 голосів, у мене також немає сумнівів. Але було рішення про пакетне голосування, і ми заручники цього нескінченного пакетного голосування", - сказала вона журналістам у четвер.

Гонтарева при цьому висловила сумніви в тому, що голосування з цих двох питань відбудеться наступного пленарного тижня, і вважає Національний банк та себе заручниками невизначеної ситуації, що склалася.

"Якби ці обіцянки були вперше (про призначення глави НБУ - ІФ), то можна було б до цього ставитися спокійно. Але, на жаль, я не можу ніде працювати, нічим займатися, і я вважаю, що це стосовно мене як громадянина нашої країни просто ненормально", - сказала вона.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко 18 січня вніс до Верховної Ради проекти постанов про звільнення Валерії Гонтаревої з посади голови Національного банку України і призначення на цю посадупершого заступника глави НБУ Якова Смолія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Тюрма чекає ії Показати IP 1 Березня 2018 22:58
Оптом бариг і казнокрадів з верховної зради в тюрми , а гонтарева ім баланду варити буде, щоб не здохли

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus