USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Гонтарева повідомила дату відставки

10 Квітня 2017 11:17
Валерія Гонтарева йде у відставку з посади голови Національного банку з 10 травня.

Про це вона офіційно заявила на брифінгу 10 квітня, інформує Українська правда.

Вона пояснила, що за практикою про важливі рішення керівництво повідомляє за місяць.

Гонтарева зазначила, що парламент може проголосувати за її відставку раніше.

Згідно з законодавством, тепер відставку глави НБУ має погодити президент та проголосувати Верховна Рада.

Напередодні в інтерв'ю Гонтарева заявила, що повністю виконала своє завдання, а про нові посади поки не думає, оскільки хоче відпочити. Вона додала, що вже запропонувала президентові кілька кандидатур, але не назвала, кого саме.

Нагадаємо, нещодавно голова Національного банку України Валерія Гонтарева підтвердила інформацію про те, що вона таки написала заяву про відставку, але не знає точно, коли її буде звільнено з посади.

Читати ще: Чому Гонтарева втікає з НБУ? Думка

Як повідомлялося у ЗМІ, серед кандидатів на посаду глави НБУ – екс-прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, голова правління націоналізованого "Приватбанку" Олександр Шлапак і третій президент України Віктор Ющенко. Яценюк уже встиг заявити, що не претендує на посаду голови Національного банку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 10 Квітня 2017 11:25
ще не звільнять, бо фейс в двері ще влазить
Коля Показати IP 10 Квітня 2017 11:57
Пограбувала добре український народ, знищила багато українських банків, залишила тільки російські. За такі "великі" справи її потрібно іменем народу України "нагородити" конфіскацією, судом та "новою квартирою". І терміново, щоб не втекла в рашку, бо вона ставленик кремля.
Коля Показати IP 10 Квітня 2017 12:35
Це треба на відпочинок в колонію а то на роботі прибиральницю за ганчірку карають а тут гроші долари і нічого собі так звільнилася збагатилась і пішла. А далі знову будуть інших своїх призначати і все так гарно в країні прям Європа тільки хто захоче наше європейське купляти якщо ми самі його не хочемо знаючи якість і все. Так що Гонтареву на допит де і як збагатилась? Це вже позор владі що так просто піде у відставку і з такими статками!!!
Лучанин Показати IP 14 Квітня 2017 10:24
яка 10 ТРАВНЯ ? !!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus