USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

МОЗ: новий коронавірус виявлено у 24 країнах світу

1 Лютого 2020 13:59
Підтверджено 133 випадки завезення нового коронавірусу в 24 країнах світу (Таїланд, Японія, Сінгапур, Тайвань, Австралія, Малайзія, США, Франція, Німеччина, Південна Корея, ОАЕ, Канада, Італія, Росія, Велика Британія, Іспанія, Швеція, В’єтнам, Камбоджа, Фінляндія, Індія, Непал, Республіка Філіппіни та Шрі-Ланка).

Про це повідомили у пресслужбі Міністерства охорони здоров'я України.

За станом на ранок 1 лютого, у світі зареєстровано 11 тис. 374 лабораторно підтверджених випадків нової коронавірусної інфекції (2019-нCoV), у тому числі 259 смертельних випадків. Про це повідомили у пресслужбі Міністерства охорони здоров'я України.

Водночас у МОЗ поінформували, що Україна підвищила рівень готовності системи реагування у зв'язку з рішенням Всесвітньої організації охорони здоров'я оголосити поширення нового коронавірусу надзвичайною ситуацією.

На виконання доручення президента України діяльність оперативного штабу із запобігання поширенню захворювання на території України, який діє при МОЗ, перенесено на рівень Кабінету міністрів. Створена відповідна робоча група.

Також усі відповідні державні органи активізували роботу зі спостереження та готовності до виникнення надзвичайної ситуації, включаючи створення резерву засобів індивідуального захисту та інших необхідних ресурсів.

Наразі в країні не зафіксовано жодного лабораторно підтвердженого випадку нової коронавірусної інфекції. Відповідні служби, включаючи МОЗ, МЗС, Держприкордонслужбу, МВС, Міноборони, Мінінфраструктури перебувають у посиленій готовності.

У МОЗ наголосили, що Україна продовжує виконувати усі технічні рекомендації ВООЗ щодо запобігання розповсюдженню нового корона вірусу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus