USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

МОЗ оновило список країн «червоної зони»: відтепер там і Болгарія

10 Липня 2020 19:24
Міністерство охорони здоров'я України оновило список країн «червоної зони». До переліку потрапила 61 країна.

Відповідні дані опубліковано на сайті МОЗ, повідомляє 112.ua.

За оновленою інформацією, до переліку країн додали Болгарію. Серед країн «червоної зони» – США, Росія, Білорусь, Молдова. У цьому ж списку значиться й Україна.

До спису країн «зеленої зони» з найближчих наших сусідів входять Румунія, Угорщина, Словаччина і Польща.

Нагадаємо, список «червоної зони» означає наступне: якщо людина приїхала із зазначених країн, то їй в обов'язковому порядку необхідно пройти 14-денну обсервацію або вирушити на цей термін на самоізоляцію, попередньо встановивши на свій смартфон додаток «Дій вдома». Якщо ж людина приїхала з країн «зеленої зони», то виконувати ці дії їй не потрібно.

Крім того, якщо людина є громадянином країни «червоної зони», але має підтверджувальні документи, що протягом останніх 14 днів вона перебувала в країні «зеленої зони», то розглядатимуть тільки ту країну, звідки людина вирушила.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus