USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

МОЗ перегляне карантинні вимоги щодо вакцинованих

6 Вересня 2021 14:32
Міністерство охорони здоров’я перегляне карантинні норми щодо вакцинованих осіб.

Про це в ефірі програми «Сніданок з 1+1» сказав заступник міністра охорони здоров’я, головний державний санітарний лікар Ігор Кузін.

Відповідаючи на запитання про те, чи плануються певні послаблення карантинних обмежень для вакцинованих громадян, Кузін сказав: «Ми зараз переглядаємо карантинні вимоги і норми, і вони обов’язково будуть. ...До бізнесу, до людей будуть застосовуватися менш жорсткі норми, які стосуються карантину. Бізнес зможе працювати, або, наприклад, не буде регулюватися кількість людей на квадратний метр, якщо казати про функціонування спортивних залів. Такі норми будуть чинні стосовно вакцинованих – вони будуть стосуватися і обслуговуючого персоналу, і тих, хто відвідує той чи інший заклад. Зараз розробляємо такі норми, сподіваємося, найближчим часом зможемо їх оприлюднити».

Як повідомляли, за минулу добу, 5 вересня, в Україні зафіксовано 773 підтверджені випадки інфікування коронавірусом. За весь час пандемії в країні на COVID-19 захворіло 2 298 307 осіб, з них одужали 2 213 177, зареєстровано 54 001 летальний випадок.

Від початку кампанії вакцинації проти коронавірусу в Україні проведено 9 789 501 щеплення. На цей час завершили вакцинацію (отримали дві дози вакцини) 4 208 085 осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus