USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

МОЗ та Міносвіти за 10 днів підготують правила щодо нового навчального року

10 Липня 2020 11:14
У Міністерстві охорони здоров’я України зайнялися визначенням умов, при яких діти можуть почати вчитися в звичайному режимі, а також окремих правил для дистанційного навчання в новому навчальному році. Окрім цього розглядається варіант змішаного навчання.

Про це повідомив міністр охорони здоров’я України Максим Степанов під час брифінгу в п’ятницю, 10 липня, передає Страна.

«Ми хочемо, щоб наші діти повернулися до звичайного режиму навчання. Особливо 1 вересня, коли йдуть до першого класу. Але Covid-19 вносить свої корективи, тому зараз, в умовах адаптивного карантину, розробляємо механізми і правила, яким чином наші діти будуть вчитися, за яких умов вони можуть вчитися в звичайному режимі, а при яких – на дистанційному, і як ми можемо поєднати ці два способи», – пояснив міністр Степанов.

Повідомляється, що алгоритми дій співробітники МОЗ розробляють у співпраці з Міністерством освіти і науки.

Степанов обіцяє, що остаточні рішення будуть прийняті не пізніше ніж через десять днів.

«Разом з Міністерством освіти і науки ми розробляємо відповідні правила і алгоритми. Протягом тижня, максимум десяти днів ми все пропишемо і повідомимо, яким чином і за яких умов і як будуть вчитися наші діти в наступному навчальному році», – повідомив міністр охорони здоров’я України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Активіст Показати IP 10 Липня 2020 11:47
Проснулися трутні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus