USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Може зупинитися виробництво продуктів та транспорт: Україна вимагає в Заходу термінової допомоги

17 Листопада 2022 09:34
В Україні може зупинитися виробництво продуктів харчування та транспорт після російських ударів по енергетиці. Такі повідомлення українські чиновники передають на Захід, вимагаючи допомоги у ремонті пошкоджень.

Як пише видання Politico, Київ не має достатньої кількості запасних частин для відновлення тепло- та електропостачання після російських ударів.

У зв’язку з цим Україна за останні дні направила кілька звернень до США та країн Євросоюзу – «за допомогою у підготовці до тривалого періоду з обмеженим доступом до електрики та газу».

Україна потребує таких компонентів, як-от генератори, труби та арматура. Подальше просідання енергетичного сектору «може мати смертельні наслідки».

«Може зупинитися виробництво продуктів харчування та транспорт – критично важливі послуги для підтримки військових операцій», – заявляють українські чиновники західним партнерам, за даними джерел Politico.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Патрiот Показати IP 17 Листопада 2022 10:12
Так тiльки що писали про 100 вiдсоткову эфэктивнiсть новоi систем про ( новинка ранiше) вже не буде пошкоджень .так що не просiть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus