USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Можна пробачити ворогів, а як пробачати потім собі?», - Мірзоян у Луцьку

16 Листопада 2014 10:50
Концерт Арсена Мірзояна в Луцьку зібрав повний зал глядачів у Палаці культури. Насолодитися акустикою і живим співом прийшло чимало лучан.

Власне, як зізнавався сам виконавець, це вже 10-й концерт поспіль. А попереду ще декілька міст. На Волинь виконавець привіз тиху акустичну програму, трохи академічного співу. Було місце під час концерту і елементам джазу. Була й імпровізація.

Нагадаємо, торік, у жовтні, співак виступав на сцені облмуздрамтеатру. Тоді ж Інформаційне агентство Волинські Новини опублікувало інтерв'ю з музикантом. А вже цього року Арсен Мірзоян виступив у Нововолинську.

Власне, це не був односторонній виступ – то була розмова про все і кожного. Арсен Мірзоян у перервах між композиціями жартував, ділився думками.

Приміром, описуючи одну пісню, він жартував, як «сумують» чоловіки напідпитку. Мовляв, його сусід частенько так «сумує», що десять разів на рік доводиться двері міняти.

До слова, під час пісні «Невчасна» про «невчасну жінку» залою прокотилося припущення, чи, бува, це не історія його особистого життя. Адже Мірзоян виконує пісні власного написання.

Згодом грайливий натрій публіки змінився: співак розповів про те, як йому доводилося спілкуватися з солдатами, які бачили пекло і щодня ризикують життям.

«Одного разу подзвонив мені один з них. І питає, без оптимізму в голосі, чи не треба мені бува Урал-кабріолет. Виявилося – то було пряме попадання в машину, коли він був за кермом…», - каже співак.

А пісні зі словами «Виводок, виродки, ви робіть висновки - Біблія чи устав. Чиї ж ці злочини в Зоні оточення Ті, хто своїх чекав» глядачі аплодували стоячи.

«Можна пробачити ворогів, а як пробачати потім собі?», - йдеться в іншій композиції.

Арсен Мірзоян поділився й власним баченням перемоги: «Перемога - це не бути першим, перемога – це бути кращим».

Загалом, байдужих після концерту Арсена Мірзояна не залишилося. Хто взяв собі на згадку сучасно аранжовану народну пісню «Чорнії брови», кому імпонував жартівливий настрій. А комусь – розмова про серйозне, про вибір і статут.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Свідок Показати IP 16 Листопада 2014 12:51
"можна пробачити ворогів...." -- м-да.... Пафосний піз@...Ш і нічого більше....
my_gift Показати IP 17 Листопада 2014 15:36
Шкода, що в залі були вільні місця.
Анонім до my_gift Показати IP 17 Листопада 2014 16:19
В залі не було вільних місць просто фотографії залу до початку виступу ще не всі прийшли

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus