USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Виступ «Кантабіле» в Луцьку

4 Січня 2015 10:34
Відомий український академічний камерний оркестр «Кантабіле» Волинської обласної філармонії зробив подарунок лучанам та гостям міста до Нового року та Різдва Христового. Виступ оркестру відбувся 3 січня у приміщенні кафедрального костелу святих Петра і Павла у Луцьку, - інформує Громадське.Волинь.



У програмі – різдвяні твори європейських класиків, народні колядки і щедрівки. По особливому звучав всесвітньо відомий твір Миколи Леонтовича «Щедрик». Майстерність виконавців, репертуар концерту, акустичні властивості храму та його різдвяне оформлення в сукупності створили надзвичайну, святкову, різдвяну атмосферу.



Якість виконання оцінили шаленими оплесками досвідчені поціновувачі класичної музики і пересічні волиняни, які вщерть заповнили примішення костелу. Повторний виступ оркестру запланований на 4 січня о 15 годині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
дідо Показати IP 4 Січня 2015 10:39
А тим часом .автобус куплений за кошти платників податків, гниє під снігом на стоянці.
Корінний лучанин до дідо Показати IP 4 Січня 2015 12:17
Тобі і медицина не допоможе!
Корінний лучанин Показати IP 4 Січня 2015 12:22
КОНЦЕРТ СУПЕР!!! А Шутко О. - ЗАВЖДИ БАЖАНИЙ У ЛУЦЬКУ ГІСТЬ!! Це віртуоз! Я був переважно на всіх його концертах. Радує те, що люди почали розуміти КЛАСИКУ!
До Дідо. Показати IP 5 Січня 2015 14:22
Автобус філармонії зробив сотні рейсів по Волині давши концерти для волинян. А ти дорогенький дідо сидиш дома і бризгаєш жовчю проти всіх і вся. Дай боже здоровя керівникам Кантабіл, Волинському хору за їх патріотичну позицію Молодці!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus